Work and Travel USA – Vendet e fundit te lira ! | Integral

Work and Travel USA - Vendet e fundit te lira !

30.01.2020

Ndjeni ritmin e New-York-ut, udhetoni rreth bregut lindor, pushtoni Alasken, shijoni aromen e perendimit, provoni fatin tuaj ne Las Vegas ose thjesht jetoni #AmericanDream 

Programi Work & Travel USA u jep mundësinë studentëve nga e gjithë bota të punojnë dhe të jetojnë në Amerikë gjatë pushimeve verore. Programi është hartuar nga Departamenti i Shteteve të Bashkuara në vitin 1961. Që atëherë, ky program është njohur si mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të provuar dhe realizuar endrrën amerikane si dhe per të punuar legalisht në SH.B.A.

Kriteret që duhet të plotësoni për tu pranuar në programin Work and Travel USA : 

  1. Student i vitit te parë ose të dyte bachelor
  2. Student i vitit te parë ne programet master
  3. Mosha nga 18 deri në 24 vjec
  4. Niveli Anglishtes B1/B2
  5. Mesatarja e vitit aktual ku studioni mbi 7.0

Apliko tani dhe perjeto ëndrrën Amerikane

 ☎ 0694040401