“IB School of the year 2019” vjen në Tiranë me 12 Shtator!

Westbourne School vjen në eventin e organizuar nga INTEGRAL në Xheko Imperial Hotel për tu takuar me nxënësit dhe prindërit të interesuar për studimet në kolegjet elitare britanike

REGJISTROHUNI KËTU

Tiranë më 12 Shtator 2019 - Ora 18:30

people profiles

Xheko Imperial Hotel

Të studiuarit jashtë është një eksperiencë që ju ndryshon jetën. Hidhni hapin e parë drejt karrierës së ëndrrave tuaja! Investoni për një të ardhme të sigurt drejt rrugës së suksesit. Tashmë mundësia për ta bërë këtë është fare pranë jush. 

Westbourne School themeluar në 1896 ka një reputacion përsosmerie akademike të krijuar për mbi 120 vjet. Mbajtës të një rekordi të jashtëzakonshem të suksesit akademik, shkolla ka një reputacion të larte në nivel lokal, kombëtar dhe global për cilesi mësimdhenie dhe staf të kualifikuar.  

Westbourne School ndodhet në komunitetin bregdetar të sigurt, të bukur dhe të pasur në Penarth, afër Cardiff, të cilin Sunday Times e rendit si një nga "10 vëndet më të mira për të jetuar në Mbreterine e Bashkuar". Duke qenë një shkolle lider e pavarur, Westbourne është vleresuar si 'e shkelqyeshme' në të gjitha 5 kategorite nga Inspektorati Kombetar Estyn. Westbourne ka qenë e para në renditjen e shkollave për pesë vitet e fundit me një mori vlerësimesh kombëtare. Një e treta e të diplomuarve kanë hyrë në kategorinë elitare prej 41+ pikësh, duke u vendosur në 2% e më të mirëve në botë për rezultate.  

Përse duhet të zgjedhim Westbourne School?

"Westbourne School has given me the chance to excel and succeed in all my subjects such as Latin and French which are my favourites. I receive so much help, advice and encouragement from teachers and students who all make up a family. I love Westbourne for these aspects and more”

Safia, Year 11

“You become a much more well-rounded person at the end of the IB diploma and when we’ve been to university fairs, we’ve spoken to admissions officers and they have been really impressed that we can do so much. Not just science or humanities, we can all do both.”

Mary-Kate, IB2

Westbourne School është kolegji ideal për të hedhur hapat e parë drejt një karriere te sukseshme

✦ Cilësinë e lartë të mësimdhënies - Perqasje personale për nxënesit me një raport nxënës-mësues 8:1. 50% e mesuesve kanë doktoratë, MSc ose MA ✦ Rankimi/renditja e shkolles - Vendi 1 në Mbretërinë e Bashkuar (për shkollat e vogla), Vendi 1 në Uells, Vendi 1 IB Sixth Form, Vendi 3 në renditjen e përgjithshme dhe Shkolla IB e Vitit 2019. ✦ Rezultatet e larte te studenteve - Një e treta e të diplomuarve kanë hyrë në kategorinë elitare prej 41+ pikësh, duke u vendosur në 2% e më të mireve në botë për rezultate. ✦ Përvojë e shkëlqyer studentore - Studentet internacional gjithmonë kanë ndihmë të vazhdueshme për studimet e tyre. Nxenesit nga Shqiperia që po vazhdojnë studimet në Westbourne janë shumë të kënaqur me shkollën dhe akomodimin. ✦ Kushte të shkëlqyera - Westbourne School ofron akomodimin në konvikt me të gjitha kushtet për studentët internacional.  

 

Përfaqësuesit e Westbourne School vinë në eventin e organizuar nga INTEGRAL në Xheko Imperial Hotel. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij eventi për tu informuar rreth studimeve në Britaninë e Madhe , programeve dhe aplikimeve . 

REGJISTROHUNI KËTU

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 5 ,Tiranë, Albania

Tel. : 0422 52 065

Cel: +355 69 40 40 801  

E-mail: krysia@integral.al

E-mail: info@integral.al


Web: www.integral.al

FB: Integral Programe Edukimi

Copyright © INTEGRAL 2019