Vizitoni dy nga universitetet më të njohura në Greqi me INTEGRAL | Integral

Vizitoni dy nga universitetet më të njohura në Greqi me INTEGRAL

04.04.2018

Vizitoni dy nga universitetet më të njohura në Greqi me INTEGRAL.

INTEGRAL ALBANIA ju fton të bëheni pjesë e udhëtimit që do të zhvillohet në qytetin e bukur të Selanikut, në datat 20-21 Prill.  Studentët do të vizitojnë kampuset e dy universiteteve më të mira në Greqi: American College of Thesaloniki (ACT) dhe Metropolitan College (AMC).

Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe dëshironi të jeni pjesë e një programi studimi tërësisht amerikan, ACT e ofron këtë mundësi.  ACT është i akredituar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga NEASC (Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve në New England) përmes Komisionit të saj për Institucionet e Arsimit të Lartë. Universiteti ka programe studimi sfiduese dhe me cilësi të lartë, me sistemin e një Universiteti të vërtetë Amerikan. Kurrikula gjithëpërfshirëse e ACT ofron studimet Bachelor në Biznes me 4 drejtime, Shkenca Kompjuterike, Informatikë Biznesi, Marëdhënie Ndërkombëtare, dhe Anglisht.

Metropolitan College është kolegji më i madh në Greqi, i akredituar në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka partneritet me universitetet shtetërore të Mbretërisë së Bashkuar. Ai ofron programe Bachelor, Master dhe MBA në 4 kampuse rreth Greqisë. Univesiteti ka programe akademike që kultivojnë njohuritë shkencore dhe u përgjigjen kërkesave aktuale të tregut kombëtar dhe ndërkombëtar të punës, në bashkëpunim me universitete te njohura ne Britaninë e Madhe. Ai është institucioni arsimor i parë privat i spacializuar në fushën e ndërtimit dhe shkencave mjedisore, si edhe ndër të vetmit institucione që ofron programin e Arkitekturës, tërësisht në gjuhën angleze.

Paketa e udhëtimit përfshin:

–              Transportin vajtje-ardhje

–              Akomodimin për një natë me mëngjes dhe darkë

–              Vizitë turistike në qytetin Selanikut në vendet kryesore me interes për studentët.

Afati i fundit për t’u regjistruar është data 16 Prill. Paketa kushton 60 euro. Vendet janë të limituara!

Regjistrohuni tani! Vendet jane te limituara!>>

Për më shumë informacion , si edhe për regjistrime ju lutem kontaktoni:

Cel: +355 69 40 40 401 / +355 69 40 40 901

E-mail: arben@integral.al / ortensa@integral.al

Ju mirëpresim!