University West Sweden

Deshironi te studioni ne Suedi ? Keni mbaruar bachelor-in dhe nuk keni zgjedhur akoma universitetin ku do te vazhdoni studimet master ? 

University West Sweden eshte zgjedhja e duhur per ju . Ky universitet eshte themeluar ne vitin 1990 dhe gjendet ne qytetin Trollhättan qe eshte I rrethuar nga nje natyre e bukur vetem 35 minuta larg Gothenburg. Ne kete qytet ndodhen disa nga komapanite me te mira teknologjike aq sa 90 % e aeroplaneve ne bote permbajne pjese te prodhuara ne Trollhättan.  

University West ne bashkepunim me komunitetin e biznesit dhe shoqerine po krijon dhe shperndan njohuri, aftesi, ekspertize dhe mesim. Eshte pikerisht ky bashkeveprim midis universitetit dhe komunitetit te biznesit qe krijon njohuri me te mira dhe gjen zgjidhje per problemet dhe zhvillimet qe I pergjigjen nevojave te se ardhmes. University West eshte vendi ku kerkimi shkencor , biznesi dhe edukumi behen bashke.

REGJISTROHUNI KËTU

Apliko deri më 15 Janar! Përfito 3000 Euro Bursë!

Programet master në University West Sweden

 • Finance 
 • International Business
 • IT & Management
 • Work Integrated Political Studies Manufacturing Engineering
 • Robotics and Automation
 • Robotics and Automation
 • Child and Youth Studies.

Përse Suedinë – Mos zgjidh thjesht një vend , zgjidh të ardhmen!

Arsyet pse duhet të zgjidhni Suedinë si një destinacion per te vazhduar studimet janë të shumta , por ne po ju rendisim pesë arsyet kryesore 

1. Kreativiteti është thelbësor 

Kjo pavarësi e mendjes dhe fakti që të gjithë mund ta bëjnë zërin e tyre të dëgjohet janë dy nga arsyet pse Suedia renditet në mesin e kombeve më inovative në botë. Një tjetër është se investimet në kërkime janë ndër më të lartat në botë në raport me GDP-në.  

 

2. Cilësia e arsimit 

Suedia ka një histori të gjatë dhe krenare të përsosmërisë akademike dhe përkundër popullsisë së saj relativisht të vogël, ajo është shtëpia e disa prej universiteteve më të mira në botë. I gjithë sistemi i arsimit të lartë suedez renditet si një nga më të mirët në botë, dhe disa universitete suedeze janë renditur nga Times High Education dhe Renditja Akademike e Universiteteve Botërore si ndër më të mirët në botë.  

 

3. Qëndrueshmëria dhe mjedisi janë në fokus 

Çështjet mjedisore janë prioritet i lartë, dhe Suedia është cilësuar vendi më i qëndrueshëm në botë për përdorimin e energjisë së rinovueshme. 

Suedia është duke synuar prodhimin 100 përqind të energjisë së rinovueshme deri në vitin 2040. 

Suedia është e pastër , e sigurt dhe standardi i jetesës është i lartë.  

 

4. Do të mësoni aftësi për një karrierë globale 

Cila është gjëja më e rëndësishme që ju nevojitet për sukses në karrierën tuaj? 

Sipas një studimi global të CEO-ve, është krijimtaria. Studimet në Suedi do t’ju nxisin kreativitetin, së bashku me aftësi të tjera shumë të kërkuara në treg, si përshëmbull mënyra për të kombinuar teorinë dhe praktikën, dhe si të menaxhoni situatat komplekse, kur nuk ka zgjidhje të lehtë. Shumë programe të diplomave në Suedi përfshijnë praktikën, të cilat janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë përvojë në botën reale ndërsa ndërtoni rrjetin tuaj profesional. Nëse jeni të interesuar të hulumtoni, bërja e një masteri në Suedi mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të njohur kontaktet që ju duhet të vazhdoni dhe të bëni një doktoratë.  

5. Ambjent i përshtatshëm për studentët ndërkombëtare  

Të gjithë flasin anglisht - Suedia renditet rregullisht si një nga vendet më të mira në botë për folësit jo-vendas të anglishtes. Kjo do të thotë që nuk është e nevojshme të flisni ndonjë Suedisht për të studiuar këtu.  

Transporti publik është i përhapur. Rrjeti i gjerë i autobusëve, trenave, metrosë, tramvajeve, varkave, aeroplanëve dhe më shumë mund të ju çojë kudo që dëshironi të shkoni, pa makina.  

Studentët ndërkombëtarë mund të punojnë në Suedi. Megjithëse studimet tuaja janë përparësia juaj numër një, nuk ka asnjë kufi ligjor në sasinë e orëve që studentët ndërkombëtarë mund të punojnë gjatë studimeve të tyre. Pas mbarimit të studimeve, mund të aplikoni për të zgjatur lejen tuaj të qëndrimit për të kërkuar punë deri në gjashtë muaj.  

 

Perse University West Sweden ?

 • Mesim I njohurive nëpërmjet punës ( Work Integrated Learning ) 
 • Programe master ne Anglisht 
 • Kampus inovativ me teknologjine më të fundit 
 • Bursë prej 3,000 euro  
REGJISTROHUNI KËTU

✉ : ortensa@integral.al /xhensila@integral.al  

☎ : +355 69 40 40 401/ +355 69 40 40 901

© 2019 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA