University of East London

Përse University of East London?

 • Renditet si universiteti i parë në Britaninë e Madhe për studimet në fushën e psikologjisë (REF 2014)
 • Ofron akomodimin e studentëve në kampus
 • Fokusohet në metodën "mëso duke praktikuar"
 • Bursa deri në 3000 GBP

Projekto të ardhmen - University of East London

Prezantim Online !

Data 3 Qershor , ora 15:00

Merr pjesë në Webinar dhe mëso më shumë rreth :

 • Programeve bachelor & master
 • Procesit të aplikimit
 • Universitetit dhe kampuseve
 • Kritereve të pranimit
 • Akomodimit
Rezervo vendin në Webinar këtu ! 

Të gjithë studentët që dëshirojnë të ndjekin studimet bachelor dhe master në UK , do të kenë mundësinë të informohen rreth  aplikimeve në një nga universitetet më të mirë , University of East London.  Me datë 3 Qershor, ora 15:00, universiteti do të zhvillojë një prezantim informues online rreth programeve studimore që ofron.

UEL Campus

University of East London është themeluar në shekullin e 19-të. Ai është i pozicionuar në zonën lindore të Londrës, vetëm 30 minuta larg nga qendra. UEL është një nga universitetet më të mëdha në Britaninë e Madhe, në të cilin studiojnë mbi 19 000 studentë nga e gjithë bota. Universiteti ofron një larmi programesh, dhe është i njohur për programet fushën e arkitekturës , psikologji dhe shkenca komunikimi.

UEL renditet si universiteti i parë në Britaninë e Madhe për studimet në fushën e psikologjisë. UEL është nga të vetmit universitete në Londër që ofron akomodimin e studentëve në kampus, duke investuar në mbi £170 million në krijimin e ambjenteve të studimit, bibliotekave, laboratoreve, pajisjeve të studimit. Ai ndodhet në krye të renditjes për kënaqësinë studentore në universitetet modern [NSS 2017]. E veçanta e këtij universiteti është se ai fokusohet në metodën e “mëso duke praktikuar, duke i ndihmuar studentët për zhvillimin e karrierës.

Për më shumë informacion rreth UEL

Stratford Campus

 • Shëndetësi, Sport dhe Biokimi (HSB)
 • Psikologji (PSY)
UEL Campus

Dockland  Campus

 • Arkitekturë, Informatikë dhe Inxhinieri (ACE)
 • Arte dhe industri dixhitale (ADI)
 • Shkenca Shoqërore (SS)
 • Shëndetësi, Sport dhe Biokimi - Sporti

University Square Stratford

 • Biznes dhe Ligj (BL)
 • Arte dhe industri dixhitale (ADI) - Studime Kërcimi dhe Teatri

Programet Bachelor

 • Accounting and Finance
 • Advertising
 • Architecture ( ARB/RIBA Part 1)
 • Animation and Illustration
 • Business Management
 • Computer Game Development
 • Fashion Design
 • Fashion Marketing
 • Film
 • Finance
 • Graphic Design
 • Interior Design
 • International Development with NGO Management
 • International Relations
 • Sports Journalism
 • Law
 • Media and Communication

Programet Master

 • Architecture
 • Business Psychology
 • Career Coaching
 • Civil Engineering
 • Coaching Psychology
 • Computer Networks
 • Conflict, Displacement and Human Security
 • Counselling and Psychotherapy
 • Data Science
 • Fashion
 • Filmmaking
 • Finance and Risk
 • Graphic Design
 • Human Resource Management
 • Information Security
 • Integrative Arts Psychotherapy
 • International Business Law
Për më shumë informacion rreth programeve master klikoni këtu!

Vizioni i University of East London

 • Diversitet

Barazia e aksesit dhe arritjes së arsimit të lartë, lëvizjes sociale dhe angazhimit të komunitetit.

 • Pasion

Mësimdhënie dhe kërkime shkencore gjithpërfshirëse

 • Kurajo

Inkurajim për të pasur sukses, "punësim të përgatitur", avokim dhe ndikim.

Regjistrihuni këtu për tu bërë pjesë e prezantimit!

✉ : ortensa@integral.al  

☎ : +355 69 40 40 901

© 2020 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA