Western Washington University | Integral

Western Washington University

Washington

Po

Po

Po

Po

Western Washington University është një institucion publik që u themelua në 1893. Ai ka një regjistrim total universitar prej 14,194 (vjeshtë 2020), mjedisi i tij është periferik dhe madhësia e kampusit është 220 hektarë. Ai përdor një kalendar akademik të bazuar në tremujor. Renditja e Universitetit të Uashingtonit Perëndimor në edicionin 2022 të Kolegjeve më të Mirë është Universitetet Rajonale Perëndimore, #16. Shkollimi dhe tarifat e tij brenda shtetit janë 8,703 dollarë; shkollimi dhe tarifat jashtë shtetit janë 25,930 dollarë.

Programet Kryesore
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • Art Teacher Education
 • Biology Teacher Education
 • Chemistry Teacher Education
 • Early Childhood Education and Teaching
 • Earth Science Teacher Education
 • Elementary Education and Teaching
 • French Language Teacher Education
 • German Language Teacher Education
 • History Teacher Education
 • Mathematics Teacher Education
 • Music Teacher Education
 • Physical Education Teaching and Coaching
 • Science Teacher Education/General Science Teacher Education
 • Social Science Teacher Education
 • Social Studies Teacher Education
 • Spanish Language Teacher Education
 • Speech Teacher Education
 • Health
 • Communication Disorders, General
 • Community Health Services/Liaison/Counseling
 • Health/Medical Preparatory Programs, Other
 • Nursing/Registered Nurse (RN, ASN, BSN, MSN)
 • Pre-Physical Therapy Studies
 • Humanities
 • American/United States Studies/Civilization
 • Canadian Studies
 • Chinese Language and Literature
 • Geophysics and Seismology
 • Kinesiology and Exercise Science
 • Manufacturing Engineering
 • Marine Biology and Biological Oceanography
 • Mathematics and Computer Science
 • Mathematics and Statistics
 • Mathematics, General
 • Neuroscience
 • Physics, General
 • Polymer/Plastics Engineering
 • Social Science
 • Anthropology
 • Anthropology, Other
 • Developmental and Child Psychology
 • Psychology, General
 • Archeology
 • Geography
 • Political Science and Government, General
 • Sociology
 • Automotive Engineering Technology/Technician
 • Electrical, Electronic and Communications Engineering Technology/Technician
 • Communication Studies/Speech Communication and Rhetoric
 • Creative Writing
 • East Asian Studies
 • English Language and Literature, General
 • Foreign Languages and Literatures, General
 • French Language and Literature
 • German Language and Literature
 • History, Generals
 • Human Services, General
 • Multi-/Interdisciplinary Studies, General
 • Multi-/Interdisciplinary Studies, Other
 • Plastics Engineering Technology/Technician
 • STEM
 • Applied Mathematics
 • Biochemistry
 • Biological and Physical Sciences
 • Biology/Biological Sciences, General
 • Cell/Cellular and Molecular Biology
 • Chemistry, General
 • Computer and Information Sciences, General
 • Computer and Information Systems Security
 • Electrical, Electronics and Communications Engineering
 • Environmental Science
 • Environmental Studies
 • Geological and Earth Sciences/Geosciences, Other
 • Geology/Earth Science, General
 • Humanities/Humanistic Studies
 • Japanese Language and Literature
 • Journalism
 • Linguistics
 • Parks, Recreation and Leisure Studies
 • Philosophy
 • Spanish Language and Literature
 • Law and Politic

Bursa

Informacione te pergjithshme


Nr i studenteve:
16,142 studentë
Kohezgjatja e Studimeve :
Programe bachelor : 4 Vite
Programe Master : 1 -1.5 Vite
Viti akademik:
2-3 semestre
Fillimi i vitit akademik :
Gusht, Janar
Afatet e aplikimeve : 1 Mars/ 1 Nentor

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
International Year One:
> Diplomë e shkollës së mesme
> TOEFL iBT 79;
Programe Bachelor :
> Diplomë e shkollës së mesme
> TOEFL iBT 79;
Programet Master:
> Diplomë e shkollës së lartë
> TOEFL iBT 80 > GRE ose GMAT

Akomodimi