University West, Sweden | Integral

University West, Sweden

University West Sweden është themeluar në vitin 1990 dhe gjendet në qytetin Trollhättan qe është i rrethuar nga një natyre e bukur vetëm 35 minuta larg Gothenburg. Në këtë qytet ndodhen disa nga kompanitë më të mira teknologjike aq sa 90 % e aeroplaneve në botë përmbajnë pjesë të prodhuara në Trollhättan.

University West në bashkëpunim me komunitetin e biznesit dhe shoqërinë po krijon dhe shpërndan njohuri, aftësi, ekspertizë dhe mësim. Është pikërisht ky bashkëveprim midis universitetit dhe komunitetit të biznesit që krijon njohuri më të mira dhe gjen zgjidhje për problemet dhe zhvillimet që i përgjigjen nevojave të së ardhmes. University West është vendi ku kërkimi shkencor, biznesi dhe edukimi bëhen bashkë.

Programet Kryesore
 • International Programme in Politics and Economics
 • International Mechanical Engineering
 • Finance 
 • International Business
 • IT & Management
 • Work Integrated Political Studies
 • Manufacturing Engineering
 • Electric Vehicle Engineering
 • Metal Additive Manufacturing
 • Robotics and Automation
 • Child and Youth Studies.

Bursa

Apliko deri më 1 Shkurt! Përfito 3000 Euro Bursë!

Informacione te pergjithshme


 • Numri i studentëve: 15.000
 • Kohëzgjatja e studimeve: Programet master, 1-2 vjet
 • Tarifa e shkollimit: 10,600 EU - 12,100 EU
 • Ofrohen bursa deri në 25%
 • Kampusi: Trollhättan

 • Kushtet e Pranimit

  Viti pergatitor:

  Akomodimi