University of South Wales | Integral

University of South Wales

Me ne shume se 30,000 studente University of South Wales eshte nje universitet kryesor ne arsimin e larte ne Angli – nje nga kampuset me te medha te Anglise per nga numri i studenteve.
Me kampuset e tij ne Cardiff, Pontypridd dhe Newport, universitieti ka rinovuar ortakerite e tij me kompani te medha punesimi. Keto kompani jane arsyet kryesore qe 94% e studenteve jane te punesuar ore vazhdojne studimet e me tejshme Brenda 6 muajve pas diplomimit.
Universiteti konkuron ne menyre te barabarte per studentet dhe reputacionin me universitetet me te medha rajonale ne Angli.  Ata e ndihmojne rajonin e tyre te konkuroje ne treg per investimet dhe me qytete te medha sic eshte Bristol, Manchester,Londer dhe Tyneside.
Si nje  nga universitetet me te medha per nga numri i studenteve I mundeson atyre te investojne ne zhvillimin e kushteve te kampusit.
University of South Wales eshte universiteti numer nje per te zgjeruar mundesite e studenteve. Ata lene nje imapkt ne komunitetin e tyre duke mundesuar punesim per studentet e talentuar dhe motivuar ng ate gjitha kombesite.
I vendosur ne South Wales, ata jo vetem lene nje impakt tek studentet por gjithashtu tek bizneset dhe organizatat ku te diplomuarit e tyre jane punesuar.