University of South Wales | Integral

University of South Wales

The University of South Wales është një universitet publik në Uells, me kampuse në Cardiff, Newport, Pontypridd dhe Dubai. Universiteti është universiteti i dytë më i madh në Uells përsa i përket numrit të studentëve, dhe ofron rreth 200 kurse. Universiteti ka katër fakultete kryesore në të gjitha kampuset e tij në Uellsin e Jugut. UNICAF punon në partneritet me një numër partnerësh të njohur si Universiteti i Uellsit Jugor. Partneriteti midis Universitetit të Uellsit të Jugut dhe UNICAF bashkon burimet dhe aftësitë e të dy organizatave për të ofruar zgjidhje inovative dhe programe mësimore. UNICAF është një nga programet më bujare të bursave në dispozicion. Programet e ofruara kanë një përqendrim të fortë profesional me një perspektivë ndërkombëtare për të siguruar që studentët te  jenë të përgatitur për punë në tregun global.

Programet Kryesore
  Programet Bachelor:
 • Accounting & Finance
 • Accountinf and managament
 • Finance and Investment
 • Animation and Games
 • Art
 • Illustration
 • Biological Sciences
 • Applied biosciences
 • Biology
 • Applied sciences
 • Built Environment
 • Construction project management
 • Business & Management
 • International business
 • Marketing management
 • Chemistry & Pharmaceutical Sciences
 • Chiropractic
 • Computing
 • Criminology
 • Dance
 • Data Science
 • Design
 • Drama and Performance
 • Education
 • Engineering (Aerospace)
 • Engineering (Civil)
 • Health Sciences
 • History
 • International English
 • Journalism & Media
 • Law
 • Programet Master:
 • Counselling Psychology
 • Business Administration
 • Law
 • Animation
 • Art Psychotherapy
 • Drama
 • Graphic Communication
 • Games Enterprise
 • Applied Sciences
 • Clinical Psychology
 • Computer Science
 • Construction Project Management
 • Crime and Justice
 • Finance and Investment
 • Engineering Management
 • International Business and Enterprise
 • Human Resource Management
 • Marketing
 • Management

Bursa

The University of South Wales ofron burse deri ne 2000 GBP ne vit.

Informacione te pergjithshme


Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:

Akomodimi

Universiteti ofron akomodim per studentet ne vitin e pare te studimeve.