University of Huddersfield | Integral

University of Huddersfield

Huddersfield, Britania e Madhe

Manchester Leeds Bradford

Po

Po

Po

University of Huddersfield është i vendosur në pjesën perëndimore të Yorkshire-it, 300 km larg Londrës dhe 17 km nga Bradford. Është i njohur për trashëgimi të pasur historike, duke përfaqësuar imazhin e një qyteti që ofron arsimim cilësor.

Themeluar në vitin 1825, universiteti është i njohur për reputacionin e shkëlqyer në fushën e kërkimeve shkencore, ndërsa qëndra e tij e teknologjisë është më e mira në Angli dhe në treshen më të mirë në Europë. Këtu studiojnë më shumë se 20 000 studentë nga 85 shtete. Në vitin 2008 ka përfunduar godina e re e Fakultetit të Arteve si dhe laboratori super modern për regjistrim zëri dhe kërkime. Universiteti është në vendin e 12 në Angli, nga ana e vlerave turistike. Gjithashtu, është shumë i përshtatshëm për specializime në fushën e modës dhe të design-it. Ajo ka bërë që cilësia e mësimdhënies të jetë një fokus i veçantë i aktiviteteve të saj, duke fituar Higher Education Academy Global Teaching Excellence Award.

Programet Kryesore
  Vit Pëgatitor (Foundation Year):
 • … Engineering Foundation Year
 • … International Foundation Year (International Study Centre)
 • Programe Bachelor:
 • … Accountancy
 • … Advertising and Marketing Communications
 • … Air Transport and Logistics Mgmt.
 • … Architectural Technology and Interior Design
 • … Architecture
 • … Biochemistry
 • … Biomedicine
 • … Business Mgmt.
 • … Chemistry
 • … Computing Science
 • … Construction & Project Mgmt.
 • … Criminology
 • … Drama
 • … Economics
 • … Electronic Engineering
 • … English Literature
 • … Events Mgmt.
 • Fashion and Textile Mgmt.
 • … Film, Animation, Music & Enterprise
 • … Food, Nutrition and Health
 • … Graphic Design
 • … Human Resource Mgmt.
 • … Intl. Business
 • … Intl. Politics
 • … Journalism
 • … Law
 • … Marketing
 • … Mechanical Engineering
 • … Performing Arts
 • … Pharmacy
 • … Photography
 • … Politics
 • … Physiotherapy
 • Programe Master:
 • … Business Project Mgmt.
 • … Commercial Law LLM
 • … Costume Digital Journalism
 • … E-Business Education
 • … Economics
 • … Leadership and Mgmt.
 • … Embedded Systems Engineering
 • … Engineering Mgmt.
 • … Fine Art
 • … Finance
 • … Global Logistics and Supply Chain Mgmt.
 • … Graphic Design
 • … History
 • … Intl. Business Mgmt.
 • … Intl. Fashion Design
 • … Intl. Hospitality Mgmt.
 • … Intl. Human Resource Mgmt.
 • … Intl. Law Intl.
 • … Marketing
 • … Master of Business Administration (MBA)
 • … Law LLM
 • … Nutrition and Food Sciences
 • … Psychology and Investigation
 • … Risk, Disaster and Environmental Mgmt.
 • … Writing for Performance

Bursa

Bursa prej £2000 në vit: Do të aplikohet automatikisht në momentin e aplikimit. Kjo bursë jepet për studentët e huaj, të cilët kanë marrë ofertë për një nga programet universitare ose pasuniversitare.

Informacione te pergjithshme


Studentë:
3 000 studentë të huaj
20 000 studentë në total
Kohëzgjatja e studimeve
3 vite: programe universiteti
1 vit: Viti përgatitor (Foundation)
1 vit: studime masteri
Viti akademik - 2 semestra
Pranimi i studentëve të rinj - Shtator
Afati i aplikimeve:
15 Janar - Afati i fundit i këshillueshëm
1 Qershor - Afati i fundit

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Foundation Year (Viti përgatitor)
> Diplomë e shkollës së mesme
> IELTS UKVI 4.5 Programe Bachelor
> Diplomë e shkollës së mesme + Viti përgatitor (Foundation)
> IELTS UKVI 6.0 Programe Master
> Diplomë e studimeve universitare në një fushë të përngjashme
> IELTS UKVI 6. 5

Akomodimi

Universiteti I Huddersfield ka akomodim të shkëlqyer për studentët. DIGS Student ofron ndihme ne gjetjen e akomodimit per te gjithe studentet.