Toronto school of Management | Integral

Toronto school of Management

Toronto

Po

Po

Po

Po

Toronto School of Management (TSoM) është një kolegj inovativ që ofron një sërë programesh të rëndësishme për industrinë, të krijuara për të siguruar që studentët tanë të plotësojnë kërkesat e tregut të sotëm gjithnjë në ndryshim të punës. Misioni i TSoM është të zhvillojë dhe frymëzojë gjeneratën e ardhshme të liderëve. Portofoli i gjerë i programeve varion nga biznesi, mikpritja dhe turizmi dhe kontabiliteti, te programet në të dhëna të mëdha, marketingu dixhital, analitika e të dhënave dhe siguria kibernetike.

Fokusi akademik është në të mësuarit praktik dhe praktik. Duke marrë pjesë në përvojën e punës me partnerët dhe udhëtimet në terren, studentët do të jenë në gjendje të zbatojnë teoritë që kanë mësuar në klasë në një vend të vërtetë pune dhe të shohin se si merren vendimet dhe zgjidhjet. Studentët mbështeten gjithashtu nga ekipi i Shërbimeve të Karrierës.

E vendosur në mënyrë të përshtatshme në zemër të qendrës së Torontos, shkolla është afër faciliteteve urbane. Ajo është gjithashtu e rrethuar nga kompanitë kryesore të Amerikës së Veriut. Studentët janë disa hapa larg zbulimit të mundësive të panumërta të punësimit. TSoM ka një grup studentësh të larmishëm me mbi 80 vende. Kjo i bën studentët të ndihen si në shtëpinë e tyre, pavarësisht se nga vijnë.

Në TSoM, njihet rëndësinë e përvojës në vendin e punës, ashtu si shumë punëdhënës sot. Kjo është arsyeja pse ka bashkëpunuar me mbi 100 punëdhënës për të siguruar vendosje të garantuara të bashkëpunimit në lidhje me programin e tyre të studimit, duke u siguruar që ata të përfitojnë sa më shumë nga programi i tyre.

TSoM ka bashkëpunuar gjithashtu me disa nga lojtarët më të mëdhenj në industri për të trajnuar studentët tanë që të jenë të aftë në mjetet dhe programet më të fundit. Studentët kanë mundësi të fitojnë mikrokredenciale shtesë nga partnerë të tillë si Amazon Web Services, CompTIA, Digital Marketing Institute, Oracle Hospitality, Quickbooks dhe Tableau! Me këto aftësi, studentët do të dalin si një pasuri e vlefshme për çdo kompani pas diplomimit.

Programet Kryesore
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • Diploma in Business Administration Co-op
 • Diploma in Business Management Co-op
 • Diploma in Business Management
 • Diploma in Digital Business Management Co-op
 • Diploma in Digital Marketing Specialist Co-op
 • Certificate in Business Essentials Co-op
 • Diploma in Hospitality and Tourism Management Co-op
 • Diploma in Fundamentals of Hospitality and Tourism Co-op
 • Advanced Diploma in Hospitality and Tourism Management Co-op
 • Advanced Diploma in Hospitality and Tourism Management
 • Certificate in Customer Service Excellence Co-op
 • Diploma in Data Analytics Co-op
 • Preparatory Course for ACCA Examination
 • ACCA Part Time Courses
 • Diploma in Cybersecurity Specialist Co-op
 • English for Academic Purposes
 • Part-Time Program - NCA Exam Preparation

Bursa

Në bazë merite

Informacione te pergjithshme


Studentë nga 80 vende të ndryshme
Kohëzgjatja e studimeve
Programet bachelor: 3-4 vite
Programet master: 1-2 vite
Viti akademik:
3 semestre
Fillimi i vitit shkollor:
Shtator - Janar
Afati i aplikimeve:
3 muaj para fillimit të vitit akademik

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor:
> Diplomë e shkollës se mesme
> IELTS 6.0, TOEFL 60-78 <
Programe masteri:
> Diplomë bachelor
> IELTS 6.5, TOEFL 79-93
> Regjistrimi të paktën 6 muaj para fillimit të vitit akademik

Akomodimi

Në kampus