Rochester Institute of Technology Croatia (RIT) | Integral

Rochester Institute of Technology Croatia (RIT)

RIT Kroaci, fillimisht njihej si Kolegji Amerikan i Menaxhimit dhe Teknologjise (ACMT) është themeluar në Kroaci në 1997 kur Ministria e Shkencës, Arsimit dhe Sportit të Republikës së Kroacisë filloi themelimin të institucioneve të larta arsimore. Për shkak të reputacionit të saj në krijimin dhe mbajtjen e partneriteteve të suksesshme ndërkombëtare, një  nga universitetet Amerikane më të shquar, Instituti Rochester i Teknologjisë, ishte zgjedhur si partneri më i mirë. si Kolegji Amerikan i Menaxhimit dhe Teknologjise (ACMT) në 2013  ka ndryshuar emrin në RIT Instituti i Tekonologjise Rochester. RIT Krocia ofron programe studimi në dy kampuse të vendosuar njëri në Dubrovnik tjetri ne Zagreb. 

Programet Kryesore
  • Business, Accounting & Finance and Management
  • Business, Accounting & Finance and Management
  • Business, Accounting & Finance and Management

Bursa

Informacione te pergjithshme


Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:

Akomodimi