Oxford Brookes University | Integral

Oxford Brookes University

Oxford

Po

Po

Po

Po

Oxford Brookes University është një universitet publik në Oksford, Angli I cili u themelua ne vitin 1865 si Shkolla e Arteve e Oksfordit. Universiteti Oxford Brooks ka tre kampuse kryesore dhe një të katërt në Swindon.Universiteti është i ndarë në katër fakultete: Biznes, Shkencë të Shëndetit dhe Jetës, Shkenca Humane dhe Sociale, dhe Teknologji, Dizajn dhe Mjedisi, (brenda së cilës, Shkolla e Arkitekturës së saj njihet si një nga më të mëdhatë në Britani). Në vitin 2011, Universiteti Oxford Brooks ishte punëdhënësi i gjashtë më i madh në Oksfordshire. Oxford Brookes University renditet në vendin e 63-të nga The Times, 33-të nga The Guardian dhe 51-i nga The Complete University Guide. Në vitin 2018, QS World University Rankings e quajti atë universitetin e vetëm në Mbretërinë e Bashkuar në listën e tij të 50 universiteteve më të vjetër në botë.Ka disa mijëra studentë ndërkombëtarë që midis tyre përfaqësojnë më shumë se 130 vende. Motoja e universitetit është ‘Përsosmëri në diversitet’.Mësimdhënia me cilësi të lartë eshte nje nga pikat e forta e Oxford Brookes University.Kurset e Oxford Brooks nuk ju japin vetëm një diplomë – ato ju japin njohuri profesionale, lidhje në industri, udhëzime të integruara në karrierë dhe shumë më tepër për të ndërtuar punësueshmërinë tuaj.95% e studentëve tanë janë të punësuar brenda 6 muajve pas largimit nga Oksford Brooks.

Programet Kryesore
  Programet Bachelor:
 • Accounting and Economics
 • Accounting and Finance
 • Anthropology
 • Applied Biosciences (Health Informatics)
 • Architecture
 • Biological Anthropology
 • Biological Sciences (Human Biosciences)
 • Business and Enterprise
 • Business and Management
 • Business and Finance
 • Business Management
 • Communication, Media and Culture
 • Criminology
 • Design
 • Digital Media Production
 • Economics, Finance and International Business
 • Electrical and Electronic Engineering
 • English Language and Linguistics
 • Film
 • Graphic Design
 • Health and Social Care
 • International Business Management
 • Illustration
 • Programet Master:
 • Accounting and Economics
 • Accounting and Finance
 • Advanced Computer Science
 • Anthropology
 • Applied Accounting
 • Applied Biosciences (Health Informatics)
 • Applied Languages
 • Architecture
 • Art and Design Foundation
 • Automotive Engineering
 • Biological Sciences
 • Biological Sciences (Zoology)
 • Building Information Modelling and Management
 • Business and Enterprise
 • Business and Finance
 • Business and Management
 • Communication, Media and Culture and English Language and Linguistics
 • Computer Science for Cyber Security
 • Criminology
 • Design
 • Digital Media Production
 • Digital Publishing
 • Doctor of Education
 • Electronic Engineering

Bursa

Universiteti ofron një numër të kufizuar bursash për programet e saj të studimeve pasuniversitare, të cilat jepen ne baze te nje konkurimi.

Informacione te pergjithshme


Studentë:
18,695 studentë në total
Kohëzgjatja e studimeve
3 vite: programe universiteti
1 vit: Viti përgatitor (Foundation)
1 vit: studime masteri
Viti akademik - 2 semestra
Pranimi i studentëve të rinj - Shtator
Afati i aplikimeve:
15 Janar - Afati i fundit i këshillueshëm
1 Qershor - Afati i fundit

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Foundation Year (Viti përgatitor)
> Diplomë e shkollës së mesme
> IELTS UKVI 4.5 Programe Bachelor
> Diplomë e shkollës së mesme + Viti përgatitor (Foundation)
> IELTS UKVI 6.0 Programe Master
> Diplomë e studimeve universitare në një fushë të përngjashme
> IELTS UKVI 6. 5

Akomodimi

Oxford Brookes ofron akomodim për studentët e rinj dhe ata ekzistues me kohë të plotë.