New York Institute of Technology – Vancouver | Integral

New York Institute of Technology - Vancouver

British Columbia

Po

Po

Po

Po

NYIT ka një histori krenare arritjesh, siç dëshmohet nga të diplomuarit e tij, programet e tij akademike dhe kampuset e tij në mbarë botën. E themeluar në vitin 1955 si një universitet privat jofitimprurës në shtetin e Nju Jorkut, SHBA, NYIT tani ka kampuse në Manhattan, Long Island, Lindjen e Mesme, Kinë dhe këtu në Vankuver, Kanada.

Duke ndjekur planin e tij strategjik afatgjatë për një universitet global, NYIT është krijuar për të lejuar studentët të lëvizin midis kampuseve me transferueshmëri të plotë të brendshme të krediteve dhe kështu të diplomohen me të njëjtën diplomë NYIT nga çdo kampus. Tashmë, studentët mund të studiojnë për M.B.A.-në e tyre të përgjithshme në Vankuver dhe të përfundojnë një përqendrim në Nju Jork, siç kanë bërë disa nga të diplomuarit tanë. NYIT-Vankuver është pjesë e këtij vizioni madhështor global.

Ne kemi marrë miratimin nga Ministria e Arsimit të Avancuar të Kolumbisë Britanike për të ofruar dy përqendrime në M.B.A. tonë të mirëformuar: një në Financë dhe një në Turizëm. Ne jemi gjithashtu të ngazëllyer për miratimin që kemi marrë për të ofruar Masterin më të avancuar të Shkencave të NYIT në Informacion, Rrjet dhe Siguri Kompjuterike (M.S.-INCS) këtu në Vankuver. Përqendrimet M.B.A. dhe diplomat M.S.-INCS do të ofrohen për herë të parë në Vankuver në fillim të vitit 2014 dhe ne kemi plane të shtojmë më shumë oferta pasuniversitare në një të ardhme jo shumë të largët.

Programet Kryesore
  • MBA/PGDM
  • MS
  • MIM
  • MS in Cybersecurity
  • MS in Energy Management
  • MBA in Finance
  • MS in Instructional Technology, Educators

Bursa

Informacione te pergjithshme


Nr. i Studentëve
3.470 studentë në total
Kohëzgjatja e studimeve
Programet bachelor: 3-4 vite
Programet master: 1-2 vite
Viti akademik:
3 semestre
Fillimi i vitit shkollor:
Shtator - Janar
Afati i aplikimeve:
3 muaj para fillimit të vitit akademik

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor:
> Diplomë e shkollës se mesme
> IELTS 6.0, TOEFL 60-78 <
Programe masteri:
> Diplomë bachelor
> IELTS 6.5, TOEFL 79-93
> Regjistrimi të paktën 6 muaj para fillimit të vitit akademik

Akomodimi