New York Film Academy | Integral

New York Film Academy

New York City, Los Angeles dhe South Beach, Miami

Po

Po

Po

Po

New York Film Academy

Steven Spielberg, Martin Scorsese, Bruce Springsteen, Al Pacino, Robert Downey Jr., Jamie Foxx dhe Jodie Foster janë ndër figurat e shumta në industrinë e kinematografisë që kanë dërguar anëtarët e familjes së tyre për të studiuar në Akademinë e Filmit në New York. Është shkolla e filmit dhe aktrimit e zgjedhur nga këta personazhe të tjerë duke përfshirë Kevin Kline, Pierce Brosnan, Susan Sarandon dhe Tim Robbins, Bono (U2), regjisorët Stephen Frears, Peter Bogdanovich, Roger Donaldson dhe James L. Brooks.

New York Film Academy është e nderuar që shumë nga më të mirët e industrisë u japin njohuritë e tyre studentëve tanë të shkollës të filmit si folës të ftuar, duke përfshirë Kim Cattrall, Seth Rogen, Kevin James, Glenn Close, Bryan Cranston, Rachel Maddow, Jamie Lee Curtis, JK Simmons , Mira Nair, Russell Hornsby, William Wegman, dhe shumë më tepër.

New York Film Academy u themelua në filozofinë se “të mësosh duke bërë” e kombinuar me praktikat më të mira të industrisë është më e vlefshme sesa vitet e studimit teorik për kineastët dhe aktorët. Ky model arsimor u lejon studentëve të arrijnë më shumë në më pak kohë sesa në të gjitha shkollat ​​e tjera të filmit ose aktrimit në botë.

Workshope

Për ata që mendojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre, New York Film Academy ofron një përzgjedhje të gjerë të workshopeve gjithëpërfshirëse, praktike, ku profesionistët e industrisë që punojnë u mësojnë studentëve të krijojnë punën e tyre origjinale duke përdorur teknikat më të fundit, pajisjet standarde të industrisë dhe pajisjet kryesore. Studentët e interesuar për një seminar intensiv afatshkurtër mund të zgjedhin nga temat në krijim filmi, aktrim për film, fotografi, prodhim, skenarizëm, krijim filmi dokumentar, gazetari transmetuese, animacion 3D, redaktim dixhital, dizajn lojë, realitet virtual dhe teatër muzikor.

Përvoja në botën reale

Jeni gati për përvojën më sfiduese dhe shpërblyese të jetës tuaj. Fitoni përvojë të patimagjinueshme në botën reale për t’ju përgatitur të ndiqni një karrierë në regji filmi, aktrim për film, skenar, prodhim, kinematografi, animacion 3D ose teatër muzikor. Regjistrohuni në një seminar afatshkurtër ose kaloni një, dy ose tre vjet të përkushtuar në përsosjen e zanatit tuaj, në vend që të lexoni vetëm libra dhe të merrni pjesë në leksione.

Akademia e Filmit e Nju Jorkut konsiderohet si shkolla më e mirë praktike e filmit në botë nga shumë kineastë të sotëm. Trupi ynë studentor është jashtëzakonisht i larmishëm. Nëpër kampuset e qytetit tonë në New York, Los Angeles dhe South Beach, studentët tanë përfaqësojnë mbi 120 kombësi të ndryshme dhe kjo shumëllojshmëri shton atmosferën krijuese dhe nxit një komunitet artistik unik.

Programet Kryesore
 • Filmmaking
 • Acting for Film
 • Producing
 • Screenwriting
 • 3D Animation
 • Cinematography
 • Broadcast Journalism
 • Photography
 • Graphic Design
 • Musical Theatre
 • Game Design
 • Bachelor of Fine Arts (BFA)
 • Filmmaking
 • Acting for Film
 • Producing
 • Screenwriting
 • Master of Fine Arts (MFA)
 • Filmmaking
 • Acting for Film
 • Screenwriting
 • Producing
 • Cinematography

Bursa

Mbajtësit e International Baccalaureate kanë të drejtë për një Grant 500 $ në vit për shkollim. Për më tepër, mbajtësit e International Baccalaureate do të marrin konsideratë të veçantë për Grantin e Ndihmës për Assistance Grant.

Informacione te pergjithshme


Studentet:
Nga më shumë se 120 vende të ndryshme
Kohezgjatja e Studimeve :
Programe bachelor : 4 Vite
Programe Master : 1 -1.5 Vite
Viti akademik:
2-3 semestre
Fillimi i vitit akademik :
Janar, Gusht, Mars

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Të gjithë aplikantët për programet dhe seminaret e Akademisë së Filmit të New York-ut duhet të kenë një diplomë të shkollës së mesme ose ekuivalent të pranueshëm deri në kohën e datës së fillimit të kursit. Nuk kërkohet GPA minimale; megjithatë, studentët duhet të flasin anglisht dhe të shprehin një dëshirë serioze për të eksploruar artin dhe zanatin e tregimit vizual. Aplikantët do të intervistohen në anglisht nga një anëtar i Komisionit të Pranimeve me telefon ose personalisht.

Akomodimi

Ofron akomodim ne kampus per te gjithe studentet.