Navitas | Integral

Navitas

Global

Po

Po

Po

Po

Që nga viti 1994, Navitas ka qenë një lider i respektuar në arsimin e lartë global. Si pionierë në sektorin e programeve universitare, Navitas ka partneritete të besuara me më shumë se 30 universitete në Australi, Zelandën e Re, Shtetet e Bashkuara, Kanada, Mbretërinë e Bashkuar, Holandë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Singapor dhe Sri Lanka.

Navitas është institucion fleksibël, duke ndarë burimet, ekspertizën dhe aftësitë globale për të mbështetur arritjen ndërkombëtare dhe objektivat strategjike të partnerëve universitarë. Modeli i provuar i partneritetit merr një qasje transparente dhe bashkëpunuese në mënyrë që të përputhet me misionin, vizionin, qëllimet dhe objektivat e partnerëve dhe të arrijë sukses afatgjatë.

 

Programet Kryesore

Bursa

Informacione te pergjithshme


Institucionet partnere:
Birmingham City University International College (BCUIC) at Birmingham City University
Cambridge Ruskin International College (CRIC) at Anglia Ruskins University
Edinburgh International College (EIC) at Edinburgh Napier University
Hertfordshire International College (HIC) at the University of Hertfordshire
International College at Robert Gordon University (ICRGU) at Robert Gordon University
International College Portsmouth (ICP) at the University of Portsmouth
International College Wales Swansea (ICWS) at the University of Swansea
London Brunel International College (LBIC) at Brunel University, London
Plymouth University International College (PUIC) at the University of Plymouth
Besides the above university partnerships, SAE institute which is sitauted in 38 countries around the world also have 4 centres in the UK.
SAE Institute at London, Leeds, Liverpool and Glasgow

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:

Akomodimi