NABA (Nuova Accademia Di Belle Arti) | Integral

NABA (Nuova Accademia Di Belle Arti)

Milano, Rome

Po

Po

Po

Po

NABA, Nuova Accademia e Belle Arti, është një akademi e mirënjohur ndërkombëtare e artit dhe dizajnit, e vendosur me kampus në Milano dhe Romë. E themeluar në vitin 1980, NABA është akademia më e madhe private e artit në Itali. E cila ofron programe bachelor dhe master në italisht dhe në anglisht të akredituara nga Ministria Italiane e Arsimit, Universitetit dhe Kërkimit Shkencor (MIUR).
Prje shumë vitesh NABA bashkëpunon me kompanitë dhe studio prestigjioze të dizajnit duke krijuar mundësi studentëve të vetë të punojnë në projektet reale të ofruara nga këto kompani. Sipas statistikave te NABA, brenda një viti të diplomimit, 89% e të diplomuarve punesohen.

NABA ofron një mjedis vërtet multikulturor me 4000 studentë nga 70 vende te ndryshme ne botë.

Në më shumë se 35 vjet histori NABA ka marrë disa çmime dhe është vlerësuar si një nga shkollat më të mira në botë në fushën e artit, modës dhe dizajnit. Ajo është përzgjedhur nga Frame Publishers si një nga 30 shkollat më të mira në botë; në vitin 2012 (MA Design – Specialization in Product Design), në 2013 (MA Fashion and Textile Design), në 2014 (MA Design – Specialization in Interior Design).
Në vitet 2014, 2015, 2016, NABA përmendet nga Domus Magazine, si një nga Top 100 shkollat më të mira të Arkitekturës dhe Design në Europë. Në 2017 ajo renditet nga BOF (Business of Fashion – Global Fashion School Ranking) në Top 30 për studimet master (MA).

Programet Kryesore
  • Programet :
  • Design
  • Fashion Design
  • Creative Technologies
  • Interior Design
  • Communication Design
  • Fashion and Textile Design

Bursa

Informacione te pergjithshme


Studentë:
rreth 4,000 studentë nga vende të ndryshme
Kohëzgjatja e studimeve
Programet Bachelor: 3-4 vite
Programe Master: 1-2 vite
Stuktura e vitit akademik:
3 semestra, Vjeshtë, Pranverë, Verë.
Pranimi i studentëve të rinj
Shtator, Shkurt
Afati i aplikimeve : Medicine - 1 shkurt
Programe te tjera - Maj

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor
> Diploma e shkollës së mesme
> TOEFL 88/ IELTS 6.0
Kurset pas universitare
> Diploma Universitare
> TOEFL 88/ IELTS 6. 0 - 6.5

Akomodimi