London South Bank University (LSBU) | Integral

London South Bank University (LSBU)

Londër, Britania e Madhe

Londër Heathrow - 50 min.

Po

Po

Po

Universiteti i Bankës së Jugut në Londër (LSBU) është një universitet publik në Newington, Londër. Ajo ka 17.985 studentë dhe 1.700 staf, dhe është me qendër në Borough London of Southwark, pranë Bregut Jugor të lumit Thames, nga i cili merr emrin e tij. I Vendosur pak minuta nga qendra e Londrës, LSBU ka përgatitur studentë  për më shumë se 125 vjet. Me afersisht 2,000 studentë ndërkombëtarë nga mbi 130 vende LSBU eshte vendi idela per studime universitare.LSBU-se I është dhënë cmim për përsosmëri në mësimdhënie nën Kornizën e Ekselencës së Mësimdhënies së Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar (TEF). I gjithë personeli përmirëson mundësitë profesionale duke kombinuar njohuritë e tyre për praktikën e zhvilluar me teorinë e arsimit. LSBU është i njohur në gjithë botën si një furnizues i programeve universitare të akredituara plotësisht dhe me Lidhje të shkëlqyera me kompani të njohura ndërkombëtare. Ai është vlerësuar si universiteti i vitit për punësimin e studenteve të diplolomuar nga The Sunday Times Good University Guide 2018 dhe 2019. LSBU renditet në 10 universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar për degën Finance dhe Kontabilitet ( The Guardian 2019) dhe i dyti në degën e Marketing ( Complete University Guide 2018). Gjatë 5 viteve të fundit universiteti ka investuar rreth £ 45 milion në kampus duke krijuar ambjente dhe kushte sa më moderne për studentët e vetë.

Programet Kryesore
  Programe Bachelor
 • Accounting and Finance
 • Architecture
 • Baking Science and Technology
 • Business Management
 • Computer Engineering
 • Computing
 • Criminology
 • Digital Design
 • Drama and Performance
 • Electrical and Electronic Engineering
 • Engineering Product Design
 • English with Creative Writing
 • Film Studies
 • Forënsic Science
 • Game Design and Development
 • Information Technology
 • Law
 • Marketing
 • Petroleum Engineering
 • Politics
 • Engineering Product Design
 • Psychology
 • Sport and Exercise Science
 • Tourism and Hospitality Management
 • Web Development (IT)
 • Programe Master
 • Architecture
 • Arts and Creative Industries
 • Building Services Engineering
 • Business Administration
 • Construction and Infrastructure Management
 • Construction Project Management
 • Digital Architecture and Robotic Construction
 • Int Tourism and Hospitality Management
 • Int. Business Management
 • Int. Commercial Law
 • Int. Criminal Law and Procedures
 • Int. Finance
 • International Marketing
 • Journalism with Development Studies
 • Mechanical Engineering
 • Petroleum Engineering
 • Real Estate

Bursa

Universiteti ofron një gamë të gjerë të bursave dhe zbritje për studentët ndërkombëtarë, përfshirë Bursat e Kombësisë, zbritje të tarifave për studentët LSBU, plus një zbritje prej 5% për pagesa të hershme të tarifave të shkollimit. Universiteti ofron bursa për të gjithë studentët të cilët pranohen për studime bachelor me kohë të plotë duke filluar nga £ 1580.

Informacione te pergjithshme


Studente:
Studentë 20 000
Studentë të huaj 2000
Kohëzgjatja e studimeve
3 vite- programe bachelor
1 vit- programe master
Viti akademik
2 semestra
Afati i aplikimeve
1 Qershor / 15 Nëntor
3-4 muaj përpara - master

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor:
> Dëftesë e shkollës së mesme
> IELTS UKVI 6,0
Programe masteri:
> Diplomë bachelor
> IELTS UKVI 6,5
> Disa programe kërkojnë eksperiencë profesionale

Akomodimi

Studentët e huaj kanë përparësi për akomodim nëkampus ndërsa sistemimi në konvikt bëhet sipas rradhës. Stafi universitar ndihmon dhe mbështet nxënësit falas për të gjetur akomodim edhe jashtë konviktit. Universiteti ofron një nga akomodimet me tarifën më të ulët në kampus, krahasuar me akomodimet e tjera në Londër.