Call us
00355 422 52 065

INTO University Centre

Cdo vit INTO ndihmon me mijra studente nga e gjithe bota te studiojne ne nje nga universitetet elite, duke i dhene mundesi dhe duke i hapur deren drejt nje kariere. Me INTO ju garantohet nje edukim nderkombetar , kudo qe te vendosni per te studiuar. Universitetet tona partnere jane te gjitha institiucione te respektuara. Zyrat dhe stafi tyre eshte i vendosur brenda kampusit dhe jane aty per ti garantuar studenteve  nderkomtare  sukses absolut ne studime. Stafi ekspert i INTO do t’ju ndihmoje ju hap pas hapi, qe nga aplikimi per vize, gjetja e akomodimit deri tek regjistrimi ne oren e pare te mesimit. Stafi jone mbeshtetes jane aty per te zgjidhur problemet e studenteve. Studentet te cilet kane suportin akademik, emocional dhe praktik te INTOs performojne me mire.

 

INTO ka ndihmuar shume studente nderkombetar qe te studiojne jashte vendit dhe te  arrijne ambiciet e tyre akademike. Ju do te mesoni teknika te reja te te mesuarit, te beni kerkime dhe te aftesoheni ne berjen e prezantimeve, gjera te cilat kerkohen nga universiteti. Anglishtja juaj do te permisohet dhe ju do te ndjeheni kofident gjate bisedave rreth temave te ndryshme. Qendrat e INTOs jane moderne , gjithashtu  ka dhe nje staf te kualifikuar mesuesish. Ju gjithmone do te keni kohen dhe vemendjen e tyre. Shkollimi jashte vendit do t’ju ndihmoje ju te fitoni aftesi, kualifikime dhe nje experience nderkombetare qe do t’ju ndihmoje jut e ngjisni shkallet e karieres. Ata deshirojne per ju qe te keni nje rruge sa me te lehte drejt studimit. Kjo eshte arsyeja pse ata I kane perzgjedhur me kujdes universitetet e tyre partnere ne menyre qe te sigurohen qe ju do te merrni nje eksperiencen sa me te mire te mundshme.