Humber College | Integral

Humber College

Toronto

Po

Po

Po

Po

Humber College ndryshe Humber Institute of Technology and Advanced Learning, u krijua në vitin 1967. Ai shërben si një kolegj i financuar nga publiku në Ontario në vendin e Kanadasë. Është shtëpia e 3 kampuseve kryesore, kampusit Lakeshore, kampusit Humber North dhe kampusit Humber Orangeville.

Ajo ofron 200 programe plus të cilat përfshijnë një diplomë bachelor, certifikatë pasuniversitare dhe programe praktike. Përveç të gjitha këtyre kurseve për të studiuar, programet Bridge Training janë paraqitur gjithashtu nga Humber College për profesionistë të trajnuar globalisht në fushat e teknologjisë së informacionit dhe inxhinierisë. Është Kolegji i parë i Ontarios që merr Vlerësimin e Argjendtë për Sistemin e Vlerësimit të Gjurmimit të Qëndrueshmërisë.

I vendosur afër lumit Humber, Kampusi Verior i institucionit ka më shumë se 19,000 studentë me kohë të plotë dhe 1,000 prej tyre jetojnë në vendbanim. Kampusi ofron programe me kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme në një sërë fushash që përfshijnë Shkencat Shëndetësore, Artet Liberale, Studimet e Medias, Teknologjinë e Aplikuar, Biznesin së bashku me Mikpritjen dhe Turizmin. Kampusi Lakeshore i Humber College, i vendosur përgjatë brigjeve të liqenit Ontario, është shtëpia e më shumë se 10,600 studentëve me kohë të plotë me 400 që jetojnë në vendbanim. Kampusi Orangeville i institucionit ofron 6 klasa me valë, një laborator kompjuteri, një qendër fitnesi në vend me një pishinë, një fushë ushqimi, dy shesh patinazhi hokej, një bibliotekë dhe një restorant. Për studentët që dëshirojnë të ndjekin karrierë në industrinë e modës dhe bukurisë, Instituti i Modës i Kolegjit Humber përmban një mjedis ideal. Kampuset e tjera të Kolegjit Humber ofrojnë në mënyrë të barabartë një sërë lehtësish për studentët.

Iniciativat kërkimore bashkëpunuese dhe të aplikuara krijojnë mundësi të shkëlqyera mësimi për studentët në Kolegjin Humber. Shumica e programeve të ofruara nga Humber përbëjnë një komponent të eksperimenteve praktike si një praktikë ose vendosje në terren. Ajo gjithashtu është vlerësuar me Gold për përfshirjen e aktiviteteve ndërkombëtare në aspekte të ndryshme të Planit të saj Strategjik. Për shkak të programimit, proceseve akademike dhe shërbimeve cilësore, ajo ka qenë gjithashtu zgjedhja e studentëve ndërkombëtarë nga mbi 138 vende në të gjithë botën.

Kolegji Humber krenohet me 240,000 alumni të cilët janë kontribues kryesorë në fushat e tyre përkatëse të studimit. Futbollisti i njohur kanadez, Andres Arango; muzikant, Ben Bowen; futbollist, Royal Copeland; politikani në pension, Bev Oda; regjisori i filmit, Jared Pelletier; autorja dhe artistja, Margaret Lindsay Holton dhe gazetarja, Sarika Sehgal së bashku me disa personalitete të tjera të shquara përbëjnë rrjetin e shquar të të diplomuarve të kolegjit.

Programet Kryesore
  • Accounting, Bachelor of Commerce
  • Fashion Management, Bachelor of Commerce
  • Finance, Bachelor of Commerce
  • International Business, Bachelor of Commerce
  • Marketing, Bachelor of Commerce
  • Public Relations
  • Interior Design

Bursa

Ofrohen bursa nga 1,500 deri 4,000 CAD.

Informacione te pergjithshme


Nr. i Studentëve
83,00 studentë në total
Kohëzgjatja e studimeve
Programet bachelor: 3-4 vite
Programet master: 1-2 vite
Viti akademik:
3 semestre
Fillimi i vitit shkollor:
Shtator - Janar
Afati i aplikimeve:
6 muaj para fillimit të vitit akademik

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor:
> Diplomë e shkollës se mesme
> IELTS 6.0, TOEFL 60-78 <
Programe masteri:
> Diplomë bachelor
> IELTS 6.5, TOEFL 79-93
> Regjistrimi të paktën 6 muaj para fillimit të vitit akademik

Akomodimi