HTMi

HTMi Hotel dhe Tourism Management Institute përgatit studentët për një karierë menaxhimi në industrinë e mikritjes globale. Instituti ka pesë qëndra për përsosmëri, ato janë: The School of International Hotel & Tourism Management, The International Hospitality Research Centre, The International Centre for Events Management Training, The Centre for Career Management & the Centre for Culinary Management.

 

HTMi është e mbështetur nga shumë zyra në mbarë botën dhe kompani ndërkombëtare hotelesh. Për të na ndihmuar me misionin tonë, çdo semester, kompanitë e hoteleve ndërkombëtare vizitojnë kampusin tonë për tu anëtarësuar. Në këtë mënyrë ata janë asistuar nga Departamenti Ndërkombëtarë i HTMi. Studentët e diplomuar mund të gjehen duke punuar në kompanitë elitë të hoteleve në mbarë botën.
Misioni për të gjithë studentët është “Ejani si studentë, bëhuni një menaxher”
Mirësevini në botën e International Hotel & Tourism Management, mirësevini në HTMi.