Global School for Entrepreneurship | Integral

Global School for Entrepreneurship

Amsterdam

Po

Po

Po

Po

Themeluar: 1986
Vendndodhja: Amsterdam, Holandë
Mosha: 17+
Lloji i trajnimit: i përbashkët
Lloji i akomodimit: vendbanim, apartament
Gjuha e mësimit: Anglisht

Global School for Entrepreneurship është një institucion unik dhe dinamik me bazë në Amsterdam, Holandë. Ai synon të lehtësojë sipërmarrësit e së nesërmes përmes një kurrikule të avancuar, trajnerëve me përvojë të biznesit dhe një rrjeti global.

Që nga dita që filloni në shkollë, do të mësoni të jeni sipërmarrës duke qenë i tillë. Ekzistojnë tre programe nga të cilat mund të zgjidhni; një diplomë bachelor në sipërmarrje dhe inovacion, një master në shkallëzim dhe një program 90-ditor. Në çdo program, ju do të punoni në fillimin ose biznesin tuaj dhe do të mësoni duke bërë.

Programet e tyre mësohen nga sipërmarrës dhe ekspertë të fushës, dhe ju do të përqendroheni në krijimin e biznesit tuaj dhe zhvillimin e vetes si sipërmarrës. Shkolla lehtëson studentët të udhëtojnë jashtë vendit me mundësinë për të jetuar dhe studiuar në qytete epike evropiane, duke përfshirë Berlinin, Barcelonën dhe Athinën.

Global School for Entrepreneurship cilësohet Silicon Valley e Evropës, sepse universiteti promovon të mësuarit progresiv, njohuritë dhe aftësitë e aplikuara. Ky është një universitet privat në Amsterdam me kushte të mira mësimi:

  • Studimet zhvillohen në grupe të vogla
  • Mësuesit janë biznesmenë aktiv

Të gjitha programet universitare kanë për qëllim formimin e të menduarit sipërmarrës, rritjen personale dhe motivimin, baza e procesit arsimor është inovacioni dhe kreativiteti.

Kush duhet të përdorë programet progresive të universitetit?

  • Sipërmarrësit e ardhshëm socialë me ambicie
  • Biznesmenë efektivë
  • Sipërmarrësit e Inovacionit
  • Vazhdimi i biznesit familjar

Akreditimi i universitetit:

  • Organizata Hollandeze e Akreditimit Flamish
  • NRTO
Programet Kryesore
  • Entrepreneurship & Innovation
  • Scaling Up

Bursa

Informacione te pergjithshme


Studentë:
Studentë nga shumë vende të botës
Kohëzgjatja e studimeve:
3-4 vjet programe bachelor
1-2 vit programe master
Stuktura e vitit akademik:
2 semestre: Shtator - Shkurt
Pranimi i studentëve të rinj:
Shtator, Shkurt (për disa specializime)
Afati i aplikimeve: Sezoni i Shkurtit 1 Dhjetor
Sezoni i Shtatorit - 1 Qershor

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor
> Diplomë e shkollës së mesme
> TOEFL iBT 80 pikë/IELTS 6.0 pikë
Programe master
> Diplomë e shkollës së lartë
> TOEFL iBT 85 pikë/ IELTS 6.5 pikë

Akomodimi

Universiteti ofron akomodim në Student Hotel, me të cilin bashkëpunon ngushtë. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni çdo mundësi tjetër të përshtatshme për ju: një apartament ose një hotel. Hotel Studenti është një zinxhir i madh hotelesh në të gjithë Evropën: studentët marrin privilegje shtesë dhe mund të udhëtojnë nëpër të gjithë Bashkimin Evropian, duke e ditur me siguri se Hotel Studenti ka gjithmonë një dhomë për ta. Secili hotel i zinxhirit garanton një nivel të lartë komoditeti, zona pune dhe kushte për stërvitje, gjithmonë ka një vend për miqtë dhe të afërmit.