Falmouth University | Integral

Falmouth University

Falmouth

Po

Po

Po

Po

Falmouth University

Është një Universitet i specializuar për industritë krijuese me qendër në Falmouth dhe Penryn, Cornwall, Angli. Themeluar si Shkolla e Artit Falmouth në 1902, ajo ka qenë e njohur më parë si Falmouth College of Art and Design dhe më pas Falmouth College of Arts para se të merrte kompetenca për dhënien e gradave, dhe të drejtën për të përdorur titullin “University College”, në Mars 2005. Në Prill 2008, University College Falmouth u bashkua me Kolegjin e Arteve Dartington, duke shtuar një gamë të kurseve të performancës në portofolin e tij. Më 27 nëntor 2012, u lëshua një komunikim për stafin dhe studentët dhe shtypin lokal se “Kolegjit Universitar Falmouth do t’i jepet statusi i plotë i universitetit në një lëvizje që do të shtojë më tej ambicien e tij për t’u bërë një nga pesë universitetet më të mira të arteve në botë. Më 9 dhjetor 2012, Kolegjit Universitar iu dha zyrtarisht statusi i plotë i universitetit nga Këshilli i Privatësisë.

Universiteti ndodhet në Penryn dhe Falmouth. Kampusi Penryn, afër qytetit të Penryn, është më i madhi nga dy kampuset e tij, të cilët operon në partneritet me Universitetin e Exeter. Falmouth Campus është në qendër të qytetit Falmouth.

Kampuset:

 • Falmouth Campus
 • Penryn Campus
 • Dartington Campus
 • Henry Scott Tuke House
 • Wellington Terrace Annexe
 • Arwenack Annexe
Programet Kryesore
 • Games & Computing
 • Art & Design
 • Business, Marketing & Events
 • Games & Computing Courses
 • Performance, Theatre & Music Courses
 • Business, Marketing & Events Courses
 • Art & Design Courses
 • Fashion Courses
 • Animation, Film & Television Courses
 • Photography Courses
 • Architecture MArch
 • Artificial Intelligence for Games MSc
 • Business Finance Innovation MA
 • Comedy Writing
 • Communication Design MA
 • Creative Advertising MA
 • Entrepreneurship MSc
 • Graphic Design
 • Film & Television MA
 • Game Design MA

Bursa

Falmouth University ofron një numër bursash dhe bonusesh për të mbështetur studentët përmes kursit të tyre.

Informacione te pergjithshme


Studentë:
5000 Studentë nga 53 vende të ndryshme %
Kohëzgjatja e studimeve
3-4 vite- programe universitare
2 vite- programe masteri
Viti akademik 2 semestra
Afati i fundit për regjistrim
5 korrik/ 20 Tetor

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe Bachelor:
> Dëftesë e shkollës së mesme
> IELTS 6,0
> TOEFL 80 pikë
Programe Master:
> Diplomë bachelor
> IELTS 6,5 / TOEFL 85 pikë

Akomodimi