CTM Education | Integral

CTM Education

San Diego, California, SHBA

Në Varësi të Universitetit të zgjedhur

Jo

Po

Po

CTM Education është një kompani e re që kombinon ide të freskëta me një përvojë dhe ekspertizë në arsimin ndërkombëtar. Në sektorin e arsimit ndërkombëtar, i cili zhvillohet aq shpejtë dhe dominohet nga institucionet e mëdha, CTM njeh vlerën e shërbimit profesional, të kujdesshëm, personal të një niveli të lartë. CTM punon me universitete dhe kolegje – partnere të zgjedhur me kujdes dhe rekruton studentët ndërkombëtarë nga e gjithë bota nëpërmjet një  rrjeti të këshilltarëve të specializuara në arsimin jashtë shtetit. . Cdo vit, CTM Education ndihmon studentët nga e gjithë bota të realizojnë ëndrrat e tyre për t’u regjistruar në universitete, kolegje dhe shkolla të mesme të mëdha në SH.B.A.

Ne jemi me ju në çdo fazë të udhëtimit tuaj:
Zgjedhja e universitetit të akredituar
Ulje e tarifave në institucionet partnere.
Vlerësimi profesional i kualifikimeve akademike, kërkesave dhe ambicieve do t’ju gjejmë një universitet që i përshtatet më mirë nevojave tuaja
Këshilla të personalizuar të ekspertëve për të maksimizuar potencialin tuaj
Procesi i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikimit – ju mund të aplikoni në deri në tre universitete në të njëjtën kohë dhe të prisni përgjigjen brenda 3 javëve
Organizimi i të gjitha detajeve praktike si akomodimi, ushqimi, sigurimi dhe pritja në aeroport
Procesi fleksibël i aplikimit – mund të aplikoni në çdo kohë të vitit!
Transferimi i krediteve – në mund t’ju ndihmojmë me këtë

Pas mbërritjes:
Ndihmë e vazhdueshme dhe këshillim gjatë jetës suaj universitare
Integrimi i plotë me studentët amerikanë në kampus
Këshillim për studentet dhe shërbimi mbështetës në dispozicion
Aksesi në praktika, internshipe dhe mundësitë e work & study
Përgatitja e gjuhës angleze në raste kur duhet – programe të dedikuara telefon 24 orë në raste emergjence

Programet Kryesore
 • … Accounting
 • … Athletic Training
 • … Biology
 • … Business Administration
 • … Chemistry
 • … Criminal Justice Studies
 • … Education
 • … Engineering - Biomaterials Engineering
 • … Chemistry/Pharmaceutical Chemistry
 • … Dental Hygiene
 • … Diagnostic Medical Sonography
 • … Global Healthcare Management
 • … Health Psychology
 • … Health Sciences
 • … Magnetic Resonance Imaging
 • … Medical & Molecular Biology
 • … Nuclear Medicine Technology
 • … Nursing
 • … Public Health
 • … Radiography
 • … Radiation Therapy
 • … Marketing (BS)
 • … Psychology (BA)
 • … Art & Graphic Design
 • … Computer and Information Science
 • … Kinesiology
 • … Political Science
 • … Marketing Communications
 • … International Management
 • … Human Resource Management
 • … Real Estate

Bursa

Informacione te pergjithshme


Viti akademik :
2 semestra
Fillimet e vitit akademi:
Gusht, Janar
Afatet e aplikimeve :
Nëntor , Prill

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
International Year One:
> Diplomë e shkollës së mesme
> TOEFL iBT 61;
> Në disa universitete kërkohet edhe SAT
Pre-Master’s:
> Diplome e shkollës së lartë
> TOEFL iBT 80
Progamet Master :
> Diplomë e shkollës së lartë
> TOEFL iBT 80
> Në disa universitete kërkohet GMAT ose GRE

Akomodimi