Canadian College of Technology and Business | Integral

Canadian College of Technology and Business

Vancouver

Po

Po

Po

Po

Në Canadian College of Technology and Business (CCTB), suksesi i studentëve është qëllimi kryesor. Nëpërmjet gamës së programeve të fokusuara në IT dhe biznes, CCTB u ofron studentëve trajnime cilësore, duke i përgatitur ata për një karrierë shpërblyese në një botë gjithnjë e më të dixhitalizuar. CCTB ofron një shumëllojshmëri të gjerë programesh në nivele të ndryshme aftësish. Kurrikulat hartohen dhe mësohen nga profesionistë me përvojë dhe bazohen në nevojat e industrisë reale në mjete dhe metodologji. Të gjitha programet mësohen në një mjedis shumë ndërveprues, duke i angazhuar studentët në një format që shumica e kompanive përdorin për të zhvilluar biznesin e tyre. Pavarësisht nëse ambiciet e studentëve janë të përmirësojnë portofolin e aftësive të tyre me tendencat më të fundit të teknologjisë ose të zhvillojnë njohuritë e tyre në një fushë krejtësisht të re, këto programe do të sigurojnë që ata të arrijnë aspiratat e tyre.

Kolegji Kanadez i Teknologjisë dhe Biznesit hapi kampusin e tij në ndërtesën e Londrës. Ndërtuar gjatë bumit të ndërtimit të qytetit para Luftës së Madhe. Ka të gjitha komoditetet dhe komoditetet moderne. Shumë nga karakteristikat e brendshme dhe të jashtme të ndërtesës kanë mbrojtje të trashëgimisë. E vendosur në qendër të qytetit të Vankuverit, kampusi CCTB ndodhet vetëm disa hapa larg transportit publik, duke përfshirë Stacionin Ujor SkyTrain, rrugët e autobusëve dhe terminalin e SeaBus.

Programet Kryesore
 • Diploma in Business Administration Practicum
 • Diploma in Hospitality and Tourism Management CO-OP
 • Diploma in Business Administration CO-OP
 • Diploma in Digital Marketing CO-OP
 • Diploma in Cybersecurity Analyst Practicum
 • UIUX Developer Analyst Practicum
 • Database Developer Analyst Practicum
 • Software Developer in Test Practicum
 • Diploma in Digital Marketing Practicum
 • Advanced Diploma in Hospitality and Tourism Management CO-OP
 • Diploma in Hospitality Operations CO-OP

Bursa

Në bazë merite.

Informacione te pergjithshme


Studentë nga 90 vende të ndryshme
Kohëzgjatja e studimeve
Programet bachelor: 3-4 vite
Programet master: 1-2 vite
Viti akademik:
3 semestre
Fillimi i vitit shkollor:
Shtator - Janar
Afati i aplikimeve:
3 muaj para fillimit të vitit akademik

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe bachelor:
> Diplomë e shkollës se mesme
> IELTS 6.0, TOEFL 60-78 <
Programe masteri:
> Diplomë bachelor
> IELTS 6.5, TOEFL 79-93
> Regjistrimi të paktën 6 muaj para fillimit të vitit akademik

Akomodimi

Në kampus.