Buckinghamshire New University | Integral

Buckinghamshire New University

Londër

Po

Po

Po

Po

Origjina e universitetit daton që prej vitit 1891. Që prej fillesës së tij universiteti është  specializuar në ofrimin e arsimit profesional, i cili  është përmirësuar vit pas viti. Fillimisht Bucks është themeluar si shkollë e cila ofronte mësimdhënie në degët shkencore dhe arte.

Sot Bucks është një universitet i konsoliduar i vendosur në Wycombe, Uxbridge, Aylesbury dhe Great Missenden. Universiteti ka tre kampuse kryesore, High Wycombe, Uxbridge dhe Aylesbury. High Wycombe është kampusi ku ofrohen pjesa më e madhe e programeve. Kampusi Uxbridge ofron programet lidhur me degën e infermierisë dhe të kujdesit shëndetësor, ndërsa kampusi në Aylesbury Vale ofron një sërë programesh që janë të orientuara drejt karrierave dhe programeve profesionale.

Universiteti ofron programe lider në industrinë e udhëtimeve, transportit dhe aviacionit, duke u dhënë studentëve mundësinë për të marrë një licencë profesionale pilotimi gjatë studime të tyre universitare. Gjithashtu universiteti ofron një nga programet unike në UK në fushën e menaxhimit të muzikës si edhe programet në Film and Television Production. Bucks është një nga pak universitetet në UK që ofrojnë një diplomë në degën e policisë, duke i dhënë të diplomuarve mundësinë për të vazdhuar një karrierë në forcat policore.

Programet Kryesore
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • 3D Game Art
 • Accounting and Finance
 • Acting (Film, TV and Stage)
 • Air Transport with Commercial Pilot Training
 • Airline and Airport Management
 • Animation
 • Architectural Technology
 • Artificial Intelligence
 • Audio and Music Production
 • Aviation and Logistics Management
 • Banking and Finance
 • Business and Finance
 • Business and Human Resource Management
 • Business and Psychology
 • Business Economics
 • Business Management
 • Computer Science
 • Computing
 • Computing and Web Development
 • Costume Design and Making
 • Counselling Psychology
 • Creative Advertising
 • Criminological Psychology
 • Criminology and Law
 • Criminology and Social Studies
 • Cyber Security
 • Dance and Performance
 • Data Science
 • Electronic Music Production
 • Events, Festivals and Venue Management
 • Fashion and Textiles
 • Fashion Design
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • Interior and Spatial Design
 • International Tourism Management with Air Travel
 • Law
 • Law and Sociology
 • Marketing
 • Media Production
 • Midwifery
 • Music Business
 • Music Performance Management
 • Music Production and Business
 • Music Production and Performance
 • Music Technology
 • Nursing
 • Politics and International Relations
 • Product Design
 • Production Design (Screen and Stage)
 • Psychology
 • Psychology and Criminology
 • Public Health
 • Social Work
 • Software Engineering
 • Songwriting
 • Sound Design
 • Sport and Exercise Science
 • Sport and Physical Education
 • Sport Business Management
 • Sport Development and Coaching
 • Sport Marketing
 • Sports Psychology
 • Sports Therapy
 • Textile Design
 • Visual Effects
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • 3D Animation
 • Advanced 3D Animation
 • Aviation Operations and Management
 • Aviation Security
 • Child Protection and Adult Safeguarding
 • Cognitive Behavioural Therapy
 • Computer Science
 • Cyber Security
 • Design Innovation
 • Film Producing and Production Management
 • Human Resource Management
 • International Aviation Regulation and Law
 • MBA (International)
 • Music and Audio Production
 • Music Business
 • Nursing
 • Physiotherapy
 • Psychology
 • Social Work
 • Special Effects for Film & TV
 • Sports Performance
 • Sports Therapy
 • Visualization for Film and TV Production

Bursa

Ofrohen bursa në bazë merite!

Informacione te pergjithshme


Studentë:
8,500 studentë
Kohëzgjatja e studimeve
3 vite: programe universiteti
1 vit: Viti përgatitor (Foundation)
1 vit: studime masteri
Viti akademik - 2 semestra
Pranimi i studentëve të rinj - Shtator
Afati i aplikimeve:
15 Janar - Afati i fundit i këshillueshëm
1 Qershor - Afati i fundit

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Foundation Year (Viti përgatitor)
> Diplomë e shkollës së mesme
> IELTS UKVI 4.5 Programe Bachelor
> Diplomë e shkollës së mesme + Viti përgatitor (Foundation)
> IELTS UKVI 6.0 Programe Master
> Diplomë e studimeve universitare në një fushë të përngjashme
> IELTS UKVI 6. 5

Akomodimi