Birmingham City University | Integral

Birmingham City University

Birmingham

Po

Po

Po

Po

Birmingham City University fillimisht u themelua si Kolegji i Arteve në Birmingham ne vitin1843  dhe fitoi statusin e universitetit në 1992. Universiteti ka tre kampuse kryesore që I shërbejnë katër fakulteteve, dhe ofron kurse në art dhe dizajn, biznes, mjedisin e ndërtuar, informatikë, arsim, inxhinieri, anglisht, kujdes shëndetësor, ligj, arte interpretuese, shkenca sociale dhe teknologji. Eshtë universiteti i dyte më i madh nga pesë universitetet në qytet. Afërsisht gjysma e studentëve me kohë të plotë të universitetit janë nga West Midlands, dhe një përqindje e madhe e tyre janë nga pakicat etnike. Universiteti drejton programet e hyrjes dhe themelimit përmes një rrjeti ndërkombëtar të universiteteve të lidhura dhe kolegjeve të arsimit të mëtejshme, dhe ka pjesemarrjen më të lartë të studentëve të huaj në zonën e Birminghamit. Mbi 97% e studentëve tanë janë punësuar brenda gjashtë muajve nga diplomimi. Birmingham City University gjithashtu punon në projekte me kompani dhe organizata si Microsoft, Cisco, Jaguar Land Rover, Sky UK dhe City of Birmingham Orkestra Simfonike.

Programet Kryesore
  Programet Bachelor:
 • Art and Design
 • Built Environment
 • Business
 • Computing
 • Education
 • Engineering
 • English
 • Health and Sport
 • Law
 • Media
 • Music and Theatre
 • Social Sciences
 • Fine Art
 • Mechanical Engineering
 • Law with crimilonogy
 • Law with business
 • Global Hospitality Management
 • Computing and Inofromation Technology
 • Business and Management
 • Nursing
 • Media Communication
 • Computer and data science
 • Programet Master:
 • Community Health Nursing Specialist Practitioner
 • Accounting and Finance
 • Public Health
 • Arts and Education Practices
 • Specialist Community Public Health Nurse
 • Computer Science and IT
 • Drama
 • Art and Design
 • International Human Resource Management
 • Enterprise Systems Management
 • Product and Furniture Design
 • Management and Finance
 • Video Game Enterprise, Production and Design
 • Business, Accounting & Finance and Management
 • Data Journalism
 • Future Media
 • Interior Architecture and Design
 • Management and Marketing
 • Advanced Computer Science
 • Management and Entrepreneurship
 • Design Management

Bursa

Në varësi të nivelit të studimit, ju mund të keni të drejtë të perfitoni burse ndërsa studioni me ne.

Informacione te pergjithshme


Studentë:
48,535 studentë
Kohëzgjatja e studimeve
3 vite: programe universiteti
1 vit: Viti përgatitor (Foundation)
1 vit: studime masteri
Viti akademik - 2 semestra
Pranimi i studentëve të rinj - Shtator
Afati i aplikimeve:
15 Janar - Afati i fundit i këshillueshëm
1 Qershor - Afati i fundit

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Foundation Year (Viti përgatitor)
> Diplomë e shkollës së mesme
> IELTS UKVI 4.5 Programe Bachelor
> Diplomë e shkollës së mesme + Viti përgatitor (Foundation)
> IELTS UKVI 6.0 Programe Master
> Diplomë e studimeve universitare në një fushë të përngjashme
> IELTS UKVI 6. 5

Akomodimi

Universiteti ofron akomodim ne shtate rezidenca banimi ne kampus.