Berkeley College | Integral

Berkeley College

New York dhe New Jersey, SHBA

New York dhe New Jersey

Jo

Po

Po

Berkeley College eshte nje kolegj privat i themeluar ne vitin 1931.Ofron nje arsimi te orientuar plotesisht drej karrieres me fokus kryesor ne fushen e biznesit.Ne nje studim te koheve te fundit te publikuar nga Payscale Inc,per investime e nje diplome bachelor Berkeley College-New York u vleresua me 4% nder me te miret ne mbare vendin,nga me shume se 1,500 universitete. Një pjesë e rëndësishme e asaj që e veçon Berkeley është larmia studentore. Më shumë se 7,000 studentë studiojnë në kampuse në New York dhe New Jersey.Mbi 350 studentë ndërkombëtarë përfaqësojnë më shumë se 50 vende.Nje e vecante e universitetit eshte vendndodhja e tij ne New York city. Berkeley College-New York tejkaloi 96 përqind të kolegjeve dhe universiteteve amerikane në një studim të PayScale, Inc.Praktika,lidhja me punedhenesit dhe vecanerisht qendrat e zhvilluara te karrieres jane nje pjese e detyrueshme dhe mbeshtetese e kolegjit qe ju ofrohet studenteve per nje fillim te suksesshem pas diplomimit.Trajnimi zhvillohet ne klasa te vogla dhe mesuesit I perkasin nje niveli te larte akademik.Motoja e kolegjit eshte –“Jeta ime,zgjedhja ime,arsimimi im.”Mijera student jane frymezuar per te vazhduar arsimimin e tyre ne nje vend qe do ti siguroje aftesi dhe njohuri te dobishme per nje karriere te suksesshme ne boten profesionale.

Programet Kryesore
  Programet Bachelor
 • … Accounting
 • … Fashion Merchandising and Management
 • … Financial Services
 • … General Business
 • … Health Services Management
 • … Information Technology Management
 • … International Business
 • … Management
 • … Marketing Communications
 • Associate’s Degrees
 • … Accounting
 • … Fashion Merchandising and Management
 • … Financial Services
 • … Health Services Administration
 • … Information Technology Management
 • … International Business
 • … Management
 • … Marketing Communications
 • … Health Sciences
 • … Medical Assistant
 • … Medical Insurance, Billing, and Coding
 • … Surgical Technology

Bursa

Kolegji ofron bursa deri ne 25% per studentet nderkombetare me arritje te larta akademike.

Informacione te pergjithshme


Studentë :
më shumë se 800 studentë të huaj
8300 studentë gjithsej
Periudha e trajnimit:
Specializim: 1,5 - 2 Vit
BA: 3 - 4 vjet, 4 semestra
Fillimi i vitit akademik
Janar, Prill, Korrik, Shtator
Afati i aplikimeve:
4-6 muaj para fillimit të vitit shkollor

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe Bachelor
> Mosha minimale 17 vjeç
> Diploma e shkollës së mesme
> TOEFL iBT 61 pikë / IELTS 5. 5

Akomodimi

Kampuset ne White Plains,Newark,New York,Brooklyn,Paramus,Woodbridge kane konviktet e tyre dhe gjithashtu universiteti ndihmon ne gjetjen e familjes pritese.