Metropolitan College Greece | Integral

Metropolitan College Greece

Аthinë dhe Selanik, Greqi

Athine-30min

Jo

Po

Po

Metropolitan College (AMC) eshte kolegji me I madh I akredituar ne Mbreterine e Bashkuar ne Greqi dhe ne bashkepunim me universitetet publike ne Mbreterine e Bashkuar ofron 31 diploma universitare dhe 21 diploma master ne kater kampuse rreth Greqise,duke perfshire Athinen dhe Selanikun.AMC eshte akredituar nga Keshilli Britanik I Akreditimit(BAC) eshte vertetuar se ai eshte nje institucion I pavarur I arsimit te larte jashte shtetit sipas sistemit te semestrit dhe sistemit te kreditit ne Mbreterine e Bashkuar. Që nga themelimi i saj në 1982, AMC është përqendruar vazhdimisht në përparimin intelektual dhe akademik të studentëve të saj. AMC është një nga kolegjet e para private në Greqi (që nga viti 1982) dhe kolegji me gamën më të gjerë të fushave të studimit.AMC ofron staf akademik me shumë përvojë me trajnime të vazhdueshme nga institucionet bashkëpunuese.Të gjitha kurset janë krijuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e studentëve modernë dhe për të lehtësuar hyrjen e tyre në tregun grek dhe ndërkombëtar të punës.Universiteti eshte pjese e grupit te AKMI,nje prej organizatave me te medha te sistemit te arsimit universitar privat me me shume se 15,000 studente nderkombetare.AMC bashkepunon me institucione arsimore u pergjigjen kerkesave aktuale te tregut kombetar dhe nderkombetar te punesimit.AMC mban lidhje te forta me tregun e punes dhe ne kete kontekst eshte anetar I akredituar nga nje numer I organizatave dhe shoqatave kombetare dhe nderkombetare.

Programet Kryesore
  Programe universiteti/programe Masteri
 • … BA (Hons) Business Management
 • … ΒA (Hons) Marketing Management
 • … ΒSc (Hons) Economics for Business
 • … BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management
 • … BSc (Hons) Shipping & Port Management
 • … Bachelor of Laws (LLB)
 • … BSc (Hons) Politics & International Relations
 • … BSc (Hons) Economics
 • … BSc (Hons) Computing
 • … BSc(Hons) Computer Networks
 • … BSc (Hons) Psychology
 • … BEng (Hons) Mechanical Engineering
 • … BEng (Hons) Civil Engineering and Construction with Foundation Year
 • … BEng (Hons) Electrical and Electronic Systems with Foundation Year
 • … BA (Hons) Architecture with Foundation Year
 • … BSc (Hons) Biomedical Science
 • … BSc (Hons) Sports Coaching
 • … BSc (Hons) Shipping & Port Management (Southampton Solent University diploma)
 • … BSc (Hons) Psychology (University of East London diploma)
 • Programe masteri
 • … MSc Civil Engineering and the Built Environment (University of Portsmouth diploma)
 • … MSc Electronic Systems Engineering (University of Portsmouth diploma)
 • … MSc Advanced Dietetic Practice (Queen Margaret University diploma)
 • … MSc Psychology
 • … MSc Business Psychology
 • … March Architecture & Urbanism
 • … MSc Civil Engineering & the Built
 • … Environment
 • … MBA
 • … MBA in International Business
 • … MBA in Hospitality

Bursa

Universiteti ofron bursa deri ne 1000 Eur per te gjithe studentet ne baze te niveleve te larta akademike.

Informacione te pergjithshme


Studente:
40 000 studentë të huaj
15 000 studentë ndërkombëtar
Kohëzgjatja e studimeve:
3 vite programi universitar
1-2 vite programi master
Viti Akademik - 2 semestra
Fillimi i vitit akademik: tetor / shkurt
Periudha e regjistrimit: qeshor

Kushtet e Pranimit

Viti pergatitor:
Programe universiteti:
> Diplome e Maturës Shtetërore
> TOEFL iBT 87+ pike / IELTS 6.0
Programet Master
> Diplomë bachelor
> TOEFL iBT 92+ pike / IELTS 6.5

Akomodimi