Perfaqesuese e University of Ulster ne zyren e Integral ne daten 24 prill! | Integral

Perfaqesuese e University of Ulster ne zyren e Integral ne daten 24 prill!

10.08.2017

Ne daten 24 Prill ne zyrat e Integral Educational Programs do te jete e pranishme Daniela Kanisova, Perfaqesuese e University of ULSTER. 
Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron University of Ulster jane te ftuar te vijne dhe te flasin personalisht me perfaqesuesen.
Per te lene nje takim, ju lutem na telefononi.

Jeni te mirepritur!

 

Universiteti i Ulster – Londer dhe Birmingham KampusUniversiteti i Ulster, punon ne partneritet me QA Business School dhe operon ne dy kampuset ne Londer dhe Birmingham. Kampuset jane te specializuar ne programet e biznesit duke u fokusuar mbi aftesite e karrieres dhe punesimit. Shkolla ofron nje mjedis te shkelqyer per mesimin dhe pergatiten per te ardhmen, si dhe tarifa shume konkuruese.

Si nje nga partneret kryesore ne Mbreterine e Bashkuar per te zgjedhur deget e Menaxhim Biznesi dhe IT, QA ka mbi 20 vjet eksperience dhe ky partneritet lejon per te sjelle ekspertize ne kurse. Fakulteti eshte industria e perjetuar dhe sjell ne boten e vertete aftesite dhe ekspertizen per klasa. Pedagoget jane te angazhuar per te siguruar nje te ardhme me te mire per te gjithe studentet dhe duke ofruar atyre mundesi me te mira per punesim.

Pse Ulster?

  • Ofron bursa deri ne 30%.
  • Diploma me fokus profesional.
  • Testim i vlersimit te gjuhes Angleze via Skype (e njohur nga UKBA).
  • Tre simestre per regjistrime – Shtator, Janar, Maj.
  • Kampuset ndodhen ne qender per te bere te mundur arritjen me lehtesi nga nxenesit.
  • Ambient i gjalle studentor.