Universiteti Oxford Brookes – Ofron bursa per studentet ekselente! | Integral

Universiteti Oxford Brookes - Ofron bursa per studentet ekselente!

02.05.2018

 

Ne e kuptojmë se ardhja për të studiuar në Britanine e Madhe është një angazhim i rëndësishëm financiar. Pra, ne bëjmë atë që mundemi për të ndihmuar studentët me bursa dhe zbritje. Në fund të fundit, pak para shtesë mund të bëjnë të gjitha ndryshimet. Ju mund të mos jeni të vetëdijshëm për disa nga fondet në dispozicion për studentët që vijnë në Oxford Brookes, kështu që ne menduam t’jua rikujtojme.
Oxford Brookes University ka mbi 150 vjet histori. Ne filluam si një shkollë e vogël e artit në dhomat e mësimit të huazuara dhe jemi rritur në një nga universitetet më të larta moderne të Mbretërisë së Bashkuar me një reputacion vendor, kombëtar dhe ndërkombëtar për përsosmëri në mësimdhënie dhe hulumtim.

Përse ne?
Kemi shumë për të qenë krenarë dhe ju mund të shihni disa nga rezultatet dhe arritjet tona të fundit.
• Oxford Brookes po mendon në nivel global, duke rritur gjurmët tona ndërkombëtare dhe duke çuar përpara kërkimin tonë tashmë në botë
• Investime të rëndësishme në pasurinë tonë tashmë kanë rezultuar në shumë objekte me çmim të lartë dhe ky investim vazhdon me një investim prej 220 milionë GBP gjatë 10 viteve të ardhshme.
• Ne po vazhdojmë gjithashtu të nxisim përsosmërinë e mësimdhënies. Kënaqësia jonë e lartë për studentët me cilësinë e mësimdhënies është rezultat i akademikëve të jashtëzakonshëm që janë të talentuar, të mbështetur në zhvillimin e tyre të karrierës dhe kreativ në shpërndarjen e tyre. Kjo siguron studentët tanë të angazhuar me një përvojë nxitëse mësimore, duke përfshirë mundësitë për të zhvilluar aftësi brenda dhe jashtë studimeve të tyre, me projekte bashkëkurrikulare për të ushqyer entuziazmin e tyre dhe për të rritur aftësitë e tyre.
• Karakteri i Universitetit tonë është i dukshëm në të diplomuarit tanë që përdorin lidhjet dhe përvojat që ata fitojnë gjatë kohës së tyre me ne për të arritur sukses në karrierë, dhe gjithashtu bëjnë një ndryshim në botë.
• Arritjet tona të shumta janë gjithashtu tek stafi ynë fantastik dhe i përkushtuar, të 2800 prej tyre. Së bashku me studentët tanë, ish-studentët, partnerët dhe mbështetësit lokal ne jemi një komunitet i ngushtë dhe kjo është jetike për suksesin tonë të vazhdueshëm.
• Ne jemi krenar për shtëpinë tonë në Oksford, një nga qytetet më të gjera të Britanisë së Madhe dhe një për të cilën kemi një kontribut të rëndësishëm ekonomik, social dhe kulturor.

 

Ne ofrojmë një sërë bursa për të ndihmuar studentët tanë ndërkombëtarë me shpenzimet e studimit në Oxford Brookes. Mbështetje të tjera financiare në dispozicion për t’ju ndihmuar të paguani tarifat e shkollimit dhe kostot e jetesës përfshijnë huatë studentore, grantet dhe skemat e zbritjes.
Po sikur t’ju zbritën rreth 4.000 euro nga tarifa e kursit tuaj ? A e dini që anëtarët e familjes që studiojnë në të njëjtën kohë mund të marrin secili 10% nga tarifat e shkollimit?
Së fundi, ne inkurajojmë të gjithë studentet e kualifikuar për të aplikuar. Nuk ka asgjë për të humbur, por shumë për të fituar! Nxitoni, pasi disa nga afatet janë duke perfunduar.