Dëshironi të studioni jashtë vendit?

Shpesh dëgjojmë nga studentët që aplikimi në një universitet që në klasën e 11-të është ende një temë e largët për tu vlerësuar.

Le ta pranojmë, është më e thjeshtë ta planifikosh aplikimin për në universitet disa muaj para apo akoma edhe më mirë një vit para.

Në të njëjtën kohë, ne dëgjojmë edhe më shpesh nga studentët tanë në klasën e 12-të se nëse ata të paktën do kishin filluar të shqyrtonin mundësitë më herët, kjo do t'i kishte ndihmuar shumë, dhe nuk do ishte nevoja të kalonin procedura të vështira.

 • Aplikimi në një universitet jashtë vendit është një vendim shumë i rëndësishëm i cili kërkon kohë dhe informacionin e duhur. Disa nga hapat kryesorë që duhen ndjekur para aplikimit për studime jashte vendit janë zgjedhja e shtetit në të cilin dëshironi të studioni, dega, universiteti, mënyra e aplikimit.
 • Të gjithë këto faktorë kthehen në një proces tepër të ndërlikuar, që kërkojnë kohë dhe angazhim.
 • Një fenomen shumë i zakonshëm është aplikimi i vonë dhe kjo ndodh për disa arsye: mungesa e informacionit, aplikimi jo i saktë, probleme me dokumentacionin, mosnjohja e procedurave formale.
 • Zyrat e pranimit të universitete jashtë vendit vlerësojnë mijëra aplikime dhe u përgjigjen pyetjeve që u lindin aplikuesve gjatë procesit, në lidhje me kërkesat e pranimit, detajet e programit dhe statusin e aplikimit.
 • I gjithë ky proces mund të sjellë përgjigje të vonuara dhe, në pritje të tyre, shumë studentë e humbasin mundësinë e aplikimit brenda afateve të kërkuara nga institucioni.
Rezervoni konsulencën tuaj falas me Integral!

Përse ju nevojitet eksperienca e Integral?

Konsulenca e parë falas

Asistim i plotë në aplikimin dhe përzgjedhjen e universitetit (Shteti, Dega, Universiteti, Akomodimi)

Fleksibilitet

Konsulentët tanë për studime të larta jashtë vendit, punojnë ngushtësisht me çdo studentë duke i asistuar në cdo vendim dhe hap që duhet të ndërmarrin në lidhje me pranimin në një universitet jashtë vendit, duke siguruar një aplikim të saktë dhe të suksesshëm

Saktësi dhe siguri

U ofrohet siguri studentëve dhe prindërve informacionin e plotë, duke u dhënë mundësinë të marrin vendime të mirëmenduara

360° Asistim i plotë nga konsulentët e Integral

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.


Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Kontaktoni konsulentët e Integral

Arsyet pse duhet ti besoni Integral-it:  

 • Ne kemi numrin më të lartë të studentëve të pranuar në universitetet jashtë vendit
 • Ne i njohim shumë mirë universitetet jashtë vendit dhe konsulentët tanë i kanë vizituar ato gjatë vitit të shkuar
 • Asistence gjatë gjithë procesit të aplikimit dhe pranimit
 • Vlerësimi me prioritet i aplikimit tuaj nga universitetet partnere me Integral

Leidia Lleshaj - Konsulente e Universiteteve

 • ☎️: +355 69 40 40 415
  📧: leidia@integral.al

Xhensila Rizaj - Konsulente e Universiteteve

 • ☎️: +355 69 40 40 901
  📧: xhensila@integral.al

Anka Hasi - Konsulente e Universiteteve

 • ☎️: +355 69 80 40 601
  📧: anka@integral.al

Integral Educational Programs, konsulenti Nr.1 për studime jashtë vendit

picture" allowfullscreen>

Nëse nuk e keni përcaktuar akoma fushën tuaj të studimeve, ne do t’ju ndihmojmë ta bëni atë me testet tona të orientimit të karrierës që zhvillohen nga specialist të Kembrixh.
Nëse keni nevojë për një bursë, ne do të bëjmë kërkimin për ju dhe do t’ju ndihmojmë të aplikoni dhe të arrini qëllimin tuaj.
Ekipi ynë i konsulentëve mban kontakte të ngushta me zyrtarët e pranimit në shkolla dhe universitete.

Ne mund të mbështesim procesin tuaj të aplikimit për çdo institucion, përfshirë këtu edhe vështirësinë për t’u futur në Kembrixh dhe Oksford. Shërbimi ynë i aplikimit dhe regjistrimit përfshin vende si: Britani e Madhe, Gjermani, Hollandë, Spanjë, Austri, Francë, Zvicër, SHBA, Kanada, Danimarkë, Belgjikë, Qipro, Greqi, Kosovë, Kroaci, Slloveni etj.

Ne ofrojmë ndihmë të vërtetë dhe në procesin e pranimit në universitete, me sukses të garantuar.

Nëse ëndrra juaj është të studioni në një universitet jashtë vendit, rezervoni konsulencën tuaj falas me Integral, TANI!


Na ndiqni: