STUDIME NË ZVICER

Cilësi ekskluzive, vizion dhe prestigj global

30 PRILL

30 PRILL

Afati i aplikimit

10

10

Universitetet e paraqitura në faqen tonë të internetit

120

120

Programet e studimit të prezantuara në faqen tonë të internetit

CHF 3 - 60 000

CHF 3 - 60 000

Tarifa shkollimi 

ZVICRA SI DESTINACION ARSIMOR

Me 4 gjuhë zyrtare, 26 kantone federale dhe kufij me Italinë, Gjermaninë, Francën, Austrinë dhe Lihtenshtajnin, nuk është për t'u habitur që profili i popullsisë së Zvicrës është jashtëzakonisht i larmishëm dhe 30% e studentëve janë me origjinë ndërkombëtare.

 

Universitetet shtetërore dhe private të vendit ofrojnë mbi 3,000 programe, nga të cilat mbi 700 mësohen në anglisht, dhe përsosmëria e edukimit të turizmit dhe mikpritjes njihet globalisht. Me qendra të shumta kërkimore, industri të zhvilluara mirë, peizazhe piktoreske alpine dhe mundësi të kohës së lirë, Zvicra është kryqëzimi i cilësisë së lartë, sigurisë dhe të menduarit global.

ÇFARË MUND TË STUDONI NË ZVICER

PROGRAMET

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Financë, kontabilitet & banking

Inxhinieri

Media dhe komunikim

Turizem, Mikpritje & Kulinari

SI TJETËR MUND TË JEMI NDIHMË?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message