STUDIME NË BULLGARI

Mundësi karriere dhe një diplomë ndërkombëtare

MARS - GUSHT

MARS - GUSHT

Afati i aplikimit

3

3

Universitete ne website

40

40

Programe studimi

€3 000 - 13 000

€3 000 - 13 000

Tarifa shkollimi 

ARSIMI NDËRKOMBËTAR NË BULGARI

Shumë avantazhe të studimit jashtë vendit mund të gjenden në universitetet ndërkombëtare në Bullgari. Aty studentët kanë mundësinë të mësojnë nga pedagogë të institucioneve arsimore kryesore evropiane dhe amerikane.

 

Kostot e ulta të udhëtimit dhe akomodimit, tarifat e përballueshme të shkollimit dhe dy diploma të arsimit të lartë – një nga një universitet prestigjioz i huaj dhe një nga një universitet partner bullgar, janë gjithashtu avantazhe të vlefshme. Në të njëjtën kohë, mundësitë e ndryshme për programe shkëmbimi dhe praktika jashtë vendit i ndihmojnë studentët të ndërtojnë njohuri dhe aftësi të rëndësishme, si dhe përvojë praktike që do t'i kthejë në personel të vlefshëm dhe të kualifikuar në tregun e punës.

MUND TË STUDONI NË BULGARI

PROGRAMET

Arte dhe Dizajn

Biznes dhe Menaxhim

Ekonomiks

Filologji

Financë, kontabilitet & banking

Media dhe komunikim

Psikologji

Shkenca kompjuterike

Shkenca natyrore

Shkenca politike

Turizem, Mikpritje & Kulinari

PSE TË ZGJIDHNI INTEGRAL?

Orientim profesional

Letër motivimi

Bursat dhe tarifat e shkollimit

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message