Udhëtoni me Integral në Bullgari për eventin e "AUGB Musical and Start-Up conference" në dt. 30-31 Mars 2018 | Integral

Udhëtoni me Integral në Bullgari për eventin e “AUGB Musical and Start-Up conference” në dt. 30-31 Mars 2018

27.02.2018

AUBG Campus Visit –Musical and Start-Up conference@Blagoevgrad” në 30-31 Mars.

Për të gjithë studentët që dëshirojnë të studiojnë në AUBG dhe të aplikojnë nëpërmjet INTEGRAL, ne organizojmë udhëtimin në Bullgari duke iu dhënë mundësinë të shikoni nga afër ambjentet e kampusit dhe të përjetoni atmosferën e universitetit.

Paketa përfshin:
Transportin
Akomodimin për një natë me mëngjes dhe darkë
Vizitë turistike në qytetin Blagoevgrad në vendet kryesore me interes për studentët.

Afati i fundit për t’u regjistruar është 16 Mars. Vendet janë të limituara!

Aplikoni nëpërmejt Integral dhe përfitoni:
• Asistencë në të gjitha hapat e aplikimit
• Mbështetje për aplikimin për bursë
• Kurs intensiv përgatitor , 10 orë FALAS për provimin e TOEFL (paper based) .

Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni: Arben Mumajesi, Cel: +355 69 40 40 401,
E-mail: arben@integral.al, ortensa@integral.al

INTEGRAL dhe AUBG ju mirëpresin!