TOP EDUCATION TOUR 2018 – Eventi i mundesive! | Integral

TOP EDUCATION TOUR 2018 - Eventi i mundesive!

07.09.2018

INTEGRAL ALBANIA vjen per te disatin vit rradhazi me TOP EDUCATION TOUR – Eventin e mundesive!
Kete vit do jemi ne Korçë, Sarandë , Vlorë dhe për ta finalizuar në Tiranë.

HYRJA FALAS!

•Takime direkte me përfaqësuesit e shkollave më të mira, universiteteve dhe kampeve verore nga vende të ndryshme
•Konsulencë falas nga konsulentët tanë profesionistë rreth programeve studimore dhe bursave
•Informohuni rreth risive më të fundit të arsimit dhe karrierës

NA VIZITONI NË:

KORÇË
2 TETOR-ORA: 18:00
“LIFE GALLERY HOTEL”

SARANDË
3 TETOR-ORA: 18:00
“HOTEL BUTRINTI”

VLORË
4 TETOR-ORA: 18:00
“HOTEL PARTNER”

TIRANË
5 TETOR-ORA: 18:00
“ROGNER HOTEL”

Të pranishëm :
Partners

NA KONTAKTONI OSE REGJISTROHUNI KËTU DHE REZERVONI VENDIN TUAJ