REGJISTROHUNI KËTU

ACADEMIC SUMMER

Ofron kampe verore në Londër, Cambridge,Bristol ose Vancouver. Shkolla verore është ideale për të mësuar anglishten akademike, ofrojnë përgatitje për A LEVEL, IB dhe GCSE SI si dhe mundësinë për tu argëtuar me një mori aktivitetesh sportive, lojrash kreative , ekskursioneve etj.

EU Business School

EU Business School është një shkollë biznesi e nivelit të lartë nderkombëtar, e akredituar profesionalisht me kampuse kryesore në Gjeneve dhe Montreux ne Zvicer;Barcelone në Spanje dhe Munich ne Gjermani. Universiteti ofron programe të ndryshme studimi në fushën e biznesit në gjuhën angleze.

Coventry University

Coventry eshtë një ndër 15 universitetet më të mira në Britanine e Madhe , me një traditë dhe experience 160-vjecare.Universiteti eshtë mjaft i njohur për fakultetin e inxhinierise. Me zotërimin e dy kampuseve në Coventry dhe në Londer,universiteti I ofron studentëve kushte te shkëlqyera studimore.

Southampton Solent 

Eshtë një universitet prestigjoz që përfaqësohet nga institucioni arsimor QA. Ne bashkepunim me Solent University Southampton , QA Higher Education ju pergatit per studimet e metejshme universitare. Programet pre-sessional , international foundation dhe international year one jane krijuar per te ndihmuar studentet ne permiresimin e nivelit akademik dhe gjuhesor perpara fillimit te universitetit.

D’Overbroeck’s Oxford

Nje shkolle me konvikt ne zemer te qytetit universitar Oxford, me nje fame akademike te shkelqyer per nxenes te pavarur dhe ambicioze, qe deshirojne te vazhdojne studimet ne universitetet me prestigjioze te Britanise se Madhe, si Oxford, Cambridge, Imperial, LSE, UCL etj. Mesimdhenia me pasion, ambient miqesor dhe motivues, si dhe gama e gjere e projekteve pasuruese jane celesi i suksesit te D’Overbroeck’s.

Oxford Sixth Form College

Kolegji ndodhet ne qender te zones universitare te Oxfordit dhe ofron mesimdhenien interactive dhe joformale si dhe shume mbeshtetje individuale per te siguruar pranimin ne universitetet me te mira britanike. Nevojat individuale dhe stilet e mesimit jane ne fokus te tutoreve dhe nxenesve ofrohet mesimdhenia nje-per-nje (one-to-one) si pjese e programit mesimor. Programet e ofruara jane: GCSE, A Levels, BTEC, Foundation. 

Chelsea Independent College

Kolegji elitar ne zemer te Londres, ekspert ne identifikimin e talenteve te nxenesve per t'i pergatitur ata per sukses ne universitet dhe karieren e ardshme. Nepermjet mesimdhenies se shkelqyer dhe aktivitete jashteshkollore, nxenesit vazhdimisht marrin rezultatet e larta ne programet: GCSE, A Levels, Foundation dhe pasurojne eksperiencat e tyre per pranimin e suksesshem ne universitetet e perzgjedhura.

Kensington Park School

Nje shkolle e re private, e vendosur ne lagjen prestigjoze te Kensington, stafi akademik i se ciles ka vite pervoje ne shkolla me elitare ne vend. Fale profesionalizmit dhe perkushtimit te mesuesve, nxenesit e KPS pranohen ne universitetet me fame boterore si Oxford, Cambridge, universitetet e Ivy League ne USA etj. Arsimimi eshte i integruar me kujdesin per mireqenien e nxenesve dhe pjesemarrjen ne aktivitete ne fushen e sportit, muzikes ose artit.

5 arsye për të studiuar në Universitetet jashtë shtetit

Ekperiencë dhe një sistem edukimi ndryshe.Ju do të keni mundësine të studioni në degë të reja dhe të vecanta që universitetet ndërkombëtare ofrojnë. Mundësine per të provuar një menyre të re jetese.Ju do te beheni pjesë e një kulture dhe një atmosfere të re sociale. Aftësine dhë përvojën ndërkombëtare që kërkojnë punëdhenësit e ardhshëm. Zhvillim individual.Duke studiuar dhe jetuar në një vend të huaj,ju do të testoni aftësitë tuaja per t’u përshatur në situata të ndryshme. Diplome të njohur ndërkombëtarisht.  

HYRJA FALAS! 

  • Njihuni me institucionet arsimore më prestigjoze në botë  
  • Merrni konsulencë falas nga përfaqësuesit e ftuar dhe konsulentët tanë  
  • Informohuni për programet e studimit dhe bursat që ofrohen  
REGJISTROHUNI KËTU

5 arsye për të studiuar në kolegjet dhe shkollat e mesme jashtë shtetit

  • Përvetësoni Anglishten dhe rrisni mundësinë për tu pranuar në një universitet më të mirë
  • Fitoni pavarësinë dhe mësohuni me jetesen jashtë vendit në një mjedis të sigurt konvikti
  • Përjetoni kultura të ndryshme dhe fitoni një këndvështrim të ri mbi konceptin e të qënit qytetar global 
  • Provoni sistemin arsimor të vendit dhe eksploroni lëndët për të vendosur për degën e ardhshme të universitetit 
  • Shtoni vlerë CV-së tuaj  

JU PRESIM NË:

BERAT

8 TETOR ORA: 18:00

"HOTEL TOMORI" 

VLORË

9 TETOR ORA: 18:00

"HOTEL PARTNER" 

DURRËS

10 TETOR ORA: 18:00

"HOTEL ARVI" 

TIRANË

11 TETOR ORA: 18:00

"ROGNER HOTEL" 

NA KONTAKTONI OSE REGJISTROHUNI DHE REZERVONI VENDIN TUAJ 

HYRJA ËSHTË FALAS!