Top Education Tour Albania 2015 | Integral

Top Education Tour Albania 2015

10.08.2017

TOP EDUCATION TOUR!

Integral Educational Programs ju fton me kënaqesi për prezantime të veçanta në lidhje me pranimin në shkollat e mesme, kolegjet dhe universitetet elitare në Britaninë e Madhe, Gjermani e Zvicër.

Prezantimet do të mbahen si në datat e më poshtme:

28 Shtator, ora 18:00 – Tiranë (Hotel Rogner)
29 Shtator, ora 18:00 – Vlorë (Vlora International Hotel)
30 Shtator, ora 18:00 – Berat (Hotel Tomorri)

1 Tetor, ora 18:00 – Elbasan (Hotel Skampa)
2 Tetor, ora 18:00 – Shkodër (Hotel Grand Europa)

Për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar, klikoni:

Formulari i kontaktit

Para-regjistrimi ju garanton një takim personal me përfaqesuesit e shkollave. Regjistrohuni që të jeni të sigurt, sepse vëndet dhe oraret janë të kufizuara!
Shpresojmë që këto takime të arrijnë në sa më shumë familje që kanë nevojë për informacion të përditësuar në lidhje me arsimimin jashte vëndit.

Mendoni per të ardhmen e fëmijëve tuaj, duke filluar tani!