Vizita e nje miku te mire ne BRITANIKA!! | Integral

Vizita e nje miku te mire ne BRITANIKA!!

10.08.2017

Profesori i nderuar, Vincent Smidowicz, me nje pervoje prej 30 vitesh ne mesimdhenien e gjuhes angleze do te jete ne Britanika nga datat 19- 21 Janar.

Profesori eshte me nje eksperience te gjate ne mesimdhenien e gjuhes angleze, po ashtu eshte trajnues mesuesesh si dhe eshte marre per shume vite me manaxhim akademik ne shume qendra ne Britanine e Madhe dhe ne vende te tjera. Ai dallohet per pergatitjen e larte te nxenesve ne pranimin per studimet universitare si dhe ne pergatitjen e kurseve per trajnimin e mesuesve ne mesimdhenien e gjuhes angleze.

Midis aktiviteteve te ndryshme qe do te zhvilloje ne ambjentet tona, ai do te jete duke dhene edhe nje ore mesimi CLIL te hapur per te gjithe diten e hene ne date 19 Janar ne oren 17:30.

Te gjithe ata qe kane deshire te jene prezent jane te mirepritur.
Mund te dergoni nje email te info@britanika.al ose te telefononi te 0664040701 per te konfirmuar nje vend.

Kujdes!
Vendet jane te kufizuara!