Vikensa Kondakci | Integral

Vikensa Kondakci

28.06.2021

Universiteti: University of South Florida

Dega: Actuarial Science

Viti: I parë Bachelor

Une quhem Vikensa Kondakciu dhe kete vit do te vazhdoj studimet e mia Bachelor ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Vendosa te aplikoj nepermjet Integral Educational Programs te cilet me kane ndjekur,ndihmuar dhe keshilluar ne cdo hap te aplikimit me shume seriozitet deri ne marrjen e vizes time studentore me sukses. Jam e lumtur qe mora vendimin e duhur duke aplikuar me Integral.