Orea Plloçi | Integral

Orea Plloçi

10.08.2017

Studion për diplomë të shkollës së mesme
Klasa 11
CATS Academy Boston.

“Kur erdha vitin e kaluar, prindërit e fjetores më ndihmuan në mënyrë absolute. Të gjithë ata ishin shumë miqësore dhe më bënë të ndihem rehat. Ata gjithashtu më ndihmuan me anglishten time. Po të kisha ndonjë pyetje, ata përherë do të më përgjigjeshin.