Livia Qeli | Integral

Livia Qeli

07.08.2017

Studion për diplomë të shkollës së mesme
Klasa 9
CATS Academy Boston

“Stafi i konvikt dhe mirëqenies më ndihmuan që nga dita e parë. Ata më treguan konviktin dhe më njohën me vajzat e tjera. Prindërit e fjetores janë atje për të gjithë ne, për të na folur dhe ndihmuar me detyrat e shkollës.”