Laura Gazioni | Integral

Laura Gazioni

26.07.2022

Univerisiteti: Florida State University

Dega: Biological Sciences

Viti: I pare Bachelor

Gjithmonë kam dashur të vazhdoja studimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por procesi i aplikimit më dukej goxha i komplikuar. Kështu vendosa t’i drejtohesha Integral për të ndihmuar me procesin e aplikimit. Xhensila më ndihmoi në përgatitjen e dokumentacionit dhe me procedurat e aplikimit. Me ndihmën e saj unë u pranova për programin Undergraduate, Biological Sciences në Florida State University. Unë e bëra zgjedhjen e duhur për karrierën time akademike, bëjeni edhe ju. Integral Educational Programs!