Kledjan Mangaj | Integral

Kledjan Mangaj

29.06.2021

Universiteti: University of East London

Dega: Architecture

Viti: I parë Bachelor

Sherbimet e Integral me ndihmuan shume ne rrugen time per te studiuar ne Londer. Per cdo pyetje qe kisha stafi i Integral me shpjeguan dhe me ndihmuan te kuptoja rrugen qe duhej te ndiqja per te nisur me sukses studimet ne angli. Ne pergjithesi jam shume i kenaqur me stafin dhe me sherbimet e Integral.