Klaudia Paja | Integral

Klaudia Paja

16.08.2021

Univerisiteti: EU Business School Munich

Dega: Fashion and Luxury Business

Viti: I parë Master

Une quhem Klaudia Paja. Kete Janar kam filluar studimet Master ne EU Business School Zvicer/Geneve.  Vendosa qe te aplikoj nepermjet Integral Educational Programs te cilet me kane ndjekur dhe keshilluar ne cdo hap te aplikimit ne shume seriozitet, deri ne marrjen e vizes time studimore. Jam e lumtur qe vendosa te ia besoj aplikimet e mia Integral Educational Programs