Irid Kotoni | Integral

Irid Kotoni

10.08.2017

Campus: Kings Colleges Oxford
Programi i studimit: Advanced Foundation Year

Pas një pune shumë të vështirë, Irid arriti 75% në Advanced Foundation Year – ekuivalente me 3 A në një nivel. Ai kishte shumë oferta, por zgjodhi atë nga Kings College University London për të studiuar në Shkenca Kompjuterike.
Si më ndyshuan studimet jashtë vendit:
Para së gjithash, unë kam mësuar se si të jetoj vetëm, me fjalë të tjera për t’u kujdesur për veten. Unë ndjehen më i pavarur dhe i sigurt në veten time. Studimet në Britaninë e Madhe më kanë mësuar se si të jem më i afruar dhe si të jetm më serioz në studimet e mia ndërkohë që ende gjej kohë për aktivitete të tjera.
Cilat do të jenë kujtimet e mia për Kings College:
Para së gjithash, koha e kaluar me miqtë, të gjithë mësuesit e mi të cilët kanë qenë me të vërtetë miqësor me mua dhe qytetin e mahnitshëm të Oksfordit.