Hysni Sali | Integral

Hysni Sali

16.08.2021

Univerisiteti: University of Applied Sciences Upper Austria

Dega: Electrical Engineering

Viti: I pare Master

Masteri do te ishte nje nga etapat me te rendesishme te karrieres time dhe si i tille perzgjedhja e universitetit dhe programit te studimit qe do me pershtatej me shume ishte vendimtare per te ardhmen time.

Integral ma ofroi kete sherbim me se miri dhe me perkushtim maksimal duke me kursyer kohe dhe ofruar siguri ne cdo hap te pergatitjes se dokumentacionit.

Integral ka nje komunikim te ndersjellte me partneret e tij, nje nga te cilet ishte the unviersiteti Upper Autria dhe si rezultat ofronin siguri ne pergatitjen e sakte dhe ne kohe te dokumentacionit.

Me kete rast doja te falenderoja konsulentet e Integral per punen e tyre te pa lodhshme.