Grei Muskaj | Integral

Grei Muskaj

10.08.2017
Kampus: ABBEY College Manchester
Destinacioni: Queen Mary University of London
Programi i Studimit: Stomatologji
Një Nivelet:
Biologji A *
Matematikë A *
Kimi A
“Duke qenë i vetmi student nga Shqipëria në Abbey College Mançester, isha pak nervoz në fillim. Por unë nuk duhet të shqetësohesha; të gjithë ishin shumë miqësor dhe mikpritës. Burimet dhe pajisjet studimore në kolegj ishin mjaft të mira. Mësuesit krijuan ambjent të kënaqshëm në klasa dhe shumë interaktiv. Duke qenë në një klasë shumë të vogël, më ndihmoi shumë në vetëbesimin tim dhe aftësitë e mia të komunikimit. Kam marrë vërtetë një ndihmë shumë të mirë gjatë përgatitjes së aplikimit tim për universitet, si dhe arrita të marrë disa oferta shumë të mira. Ja dola mirë në provimet e mia dhe arrita të futem në universitet si dhe në kursin që vërtetë dëshiroja. Përvoja në kolegj ishte e tillë që unë kurrë nuk do ta harroj dhe shpresoj se do të ketë gjithnjë e më shumë studentë nga Shqipëria që do të vijnë të studiojnë në Mançester. “