Giselda Hackani | Integral

Giselda Hackani

26.07.2022

Univerisiteti: Dundalk Institute of Applied Sciences

Dega: BSc (Hons) in Computing in Software Development

Viti: I pare Bachelor

Shërbimet e Integral më ndihmuan shumë në rrugëtimin tim për të studivar në Irlandë. Për cdo pyetje që kisha stafi i Integral më informoj dhe më ndihmoj të kuptoja hapat që duhej të ndiqja për të nisur me sukses studimet në Dundalk Institute of Technology. I jam shumë falenderuese stafit të Integral për ndihmën e dhënë dhe do t’ja sugjeroja kujtdo që dëshiron të studiojë jashtë vendit. INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS!