Florida Gashi | Integral

Florida Gashi

26.07.2022

Univerisiteti: Univeristy of Greenwich

Dega: Agriculture for Sustainable Development

Viti: I pare Master

Dëshira ime ka qenë gjithmonë të ndiqja studimet master në Angli. Konsulentja e Integral, Xheni më ndihmoi në përzgjedhjen e universitetit të duhur për mua dhe ka ndjekur cdo hap të aplikimit tim. Me ndihmën e saj unë u pranova në University of Greenwich në degën Agriculture for Sustainable Development. E falenderoj për korrektesinë e treguar dhe i jam shumë mirënjohese që bëri të mundur që procesi të ishte i suksesshëm dhe unë të pajisesha me vizën time studentore. INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS!